Eklund Stockholm New York

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Eklund Stockholm New York (ESNY)

Eklund Stockholm New York, ofta förkortat ESNY, grundades 2009 av Fredrik Eklund med en idé om att erbjuda kunder en mäklarbyrå där allt inte bara handlar om försäljningspris. Fredrik Eklund ville skapa en mäklarfirma med handplockade mäklare och attraktiva mäklarkontor som erbjuder service, hög energinivå och som är öppen dygnet runt, året om, samt sist men inte minst en mäklarfirma med ett världsnätverk som förbinder Stockholm med New York. Fredrik Eklund saknade helt enkelt ett internationellt mäkleri som var specialiserade på och hade stor kunskap om de bästa objekten. 2010 startade ESNY sitt showroom i Stockholm och snart efter hade byrån även liknande lokaler i New York i USA och så småningom även i Göteborg. ESNY är idag en av Sveriges ledande mäklarbyråer med engagerade fastighetsmäklare och med köpare i totalt 80 länder.

ESNY:s framgångsfaktorer

Redan från början har ESNY haft ett mål om en internationell framgångsrik mäklarfirma med handplockade toppmäklare och kontor med stora exponeringsytor på populära adresser. Mäklarteamet på ESNY består av erfarna och mycket kunniga mäklare som bland annat lyckats sälja Sveriges dyraste bostad. Varje bostadsförsäljning anpassas efter dig som kund och din mäklare på ESNY lyssnar på dina behov och önskemål och kan även arrangera försäljningen så att den passar perfekt in i ditt schema. För att kunna göra en riktigt lyckad affär gäller det att matcha rätt bostad med rätt köpare. För att presentera bostaden på allra bästa sätt sköts fotografering och styling internt med företagets mycket kompetenta och inspirerande inhouse-team. ESNY har ett stort och mycket attraktivt kundregister fullt med intresserade spekulanter både i Sverige och utomlands. Dessutom har ESNY en mycket populär webbsida som driver flera tusen unika besökare varje vecka och aktiva Instagram- och Facebook-konton. Varje enskild mäklare har också egna sociala medier-konton för att snabbt och enkelt presentera nya objekt och öka intresset runt dem. Marknadsföringen sker via dessa sociala medier men också på hemnet.se, booli.se och hittahem.se samt via ESNY:s två internationella digitala kanaler.

Underhand med ESNY

I de flesta fall vill en mäklare skapa en maximal exponering av en bostad som ska ut till försäljning, både via digitala och mer traditionella medier, men ibland önskar en säljare en mer diskret försäljning och detta kan ESNY erbjuda med hjälp av sitt stora kundregister. Genom deras stora kundregister har mäklarbyrån goda möjligheter att matcha en bostad med rätt köpare utan att marknadsföra den utåt. För att ge ett exempel har ESNY sålt en våning på Östermalm för 93 miljoner kronor utan att varken adress eller bilder presenterades i alla vanliga marknadsföringskanaler.

Nyproduktion med ESNY

Sedan ett antal år arbetar ESNY även med nyproduktioner när de är med hela vägen från byggstart till försäljning. För att klara av att göra så smarta nyproduktioner som möjligt utvärderas läget mycket noga men även val av arkitekt är viktigt för att kunna maximera bostadens värde. ESNY:s framgångsrika arbete inom nyproduktion går under namnet New Development Lab.

Eklund Stockholm New York
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Daniel Sülla mäklare
Daniel Sülla

Piloten som blev mäklare... I en tuff marknad behövs en bra mäklare för att få bra betalt och i en god marknad ska vi satsa på rekord. Letar du efter person med över 20 års erfarenhet av försäljning och som har jobbat med att bygga förtroende hela sitt vuxna liv är jag rätt samarbetspartner för dig!

Mäklare Daniel Sülla
Mäklarbild saknas
Niklas Wendell

Niklas Wendell är mäklare på Eklund Stockholm New York och förmedlar bostadsrätter, tomter, villor i Abrahamsberg, Akalla, Alvik, Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Beckomberga, Björkhagen, Blackeberg, Bredäng, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Danderyd, Djurgården, Ekerö, Eneby, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Essingen, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Flysta, Fredhäll,...

Mäklare Niklas Wendell
Mäklarbild saknas
Anna Hildingsson

Anna Hildingsson är mäklare på Eklund Stockholm New York och förmedlar bostadsrätter i Kungsholmen, Norrtälje, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Anna Hildingsson
Mäklarbild saknas
Fredrika Agardh

Fredrika Agardh är mäklare på Eklund Stockholm New York och förmedlar bostadsrätter, villor i Nacka.

Mäklare Fredrika Agardh
Mäklarbild saknas
Andrea Brodin

Andrea Brodin är mäklare på Eklund Stockholm New York och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Östermalm.

Mäklare Andrea Brodin
Mäklarbild saknas
Ludwig Lundgren

Ludwig Lundgren är mäklare på Eklund Stockholm New York och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Danderyd, Djurgården, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Marieberg, Nacka, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Ludwig Lundgren
Mäklarbild saknas
Henrik Dahlbäck

Henrik Dahlbäck är mäklare på Eklund Stockholm New York och förmedlar bostadsrätter i Danderyd, Djurgården, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Marieberg, Nacka, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Henrik Dahlbäck
Mäklarbild saknas
Petra E von Krusenstierna

Petra E von Krusenstierna är mäklare på Eklund Stockholm New York och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Danderyd, Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Lidingö, Norra Djurgården, Norrmalm, Solna, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Petra E von Krusenstierna
Mäklarbild saknas
Andreas Ahlberg

Andreas Ahlberg är mäklare på Eklund Stockholm New York och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården och Östermalm.

Mäklare Andreas Ahlberg
Mäklarbild saknas
Niklas Berntzon

Niklas Berntzon är mäklare på Eklund Stockholm New York och förmedlar bostadsrätter, villor i Alvik, Danderyd, Djurgården, Fredhäll, Gamla Stan, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Höglandet, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Liljeholmen, Marieberg, Nacka, Nockeby, Norra Djurgården, Norrmalm, Smedslätten, Solna, Stadshagen, Stora Mossen, Södermalm, Täby,...

Mäklare Niklas Berntzon
Mäklarbild saknas
Tin-Tin Af Burén

Tin-Tin Af Burén är mäklare på Eklund Stockholm New York och förmedlar bostadsrätter i Danderyd, Djurgården, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Marieberg, Nacka, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Tin-Tin Af Burén
Mäklarbild saknas
Denise Edlind

Denise Edlind är mäklare på Eklund Stockholm New York och förmedlar bostadsrätter, villor i Danderyd, Djurgården, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Marieberg, Nacka, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Denise Edlind
Mäklarbild saknas
Ninna Carlson

Ninna Carlson är mäklare på Eklund Stockholm New York och förmedlar bostadsrätter, villor i Danderyd, Djurgården, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Marieberg, Nacka, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Ninna Carlson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Stockholm.

Eklund Stockholm New York
Humlegårdsgatan 10
114 46 Stockholm

info@esny.se

08-410 959 80

www.esny.se

Är du kontorschef på Eklund Stockholm New York?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis