Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Alexander Szüts, Mäklare på Bolaget Fastighetsförmedling

Alexander
Szüts
Mäklare på Bolaget Fastighetsförmedling

Om Alexander Szüts

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Alexander?

Med många års erfarenheter inom försäljning vet jag hur man når en framgångsrik affär utan att kompromissa på service eller kvalitet.
Mina år på ett av Sveriges största försäkringsbolag lärde mig att nå toppresultat med högsta kundnöjdhet medan min tid som säljare/köksarkitekt lärde mig att överträffa mina kunders förväntningar med noggrannhet och precision.
När det kommer till min roll som mäklare är mina värdegrunder:

○ Resultat
○ Exceptionell service
○ Långsiktiga relationer
○ Klass & finess

Vad skiljer Alexander Szüts från andra mäklare?

Att nå resultat och samtidigt ge exceptionell service där genuint intresse finns för din upplevelse är enligt mig en utdöende konst. Då jag har en mycket hög stolthet i mitt hantverk vill jag därför leverera kvalitet med klass oavsett uppdragets utformning eller omfattning. Jag är noga med att vara vältalig och upprätthålla professionalism med en ödmjuk inställning, utan att bli pretentiös.

Jag värnar alltid om hög kommunikation och transparens, du skall känna dig inkluderad genom hela processen. Jag sätter dig i fokus i alla lägen och gör allt för att du skall känna dig trygg och att vi tillsammans skall uppnå bästa möjliga resultat.

Det skall vara enkelt och roligt att sälja, det är mitt motto!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att vara mäklare på en byrå som bara jobbar på de bästa adresserna och med unika hem gör att jag kan områdena väl, jag träffar ofta samma människor om och om igen vilket gör att jag har ett otroligt nätverk vilket är en ovärderlig resurs. Detta innebär att när det väl är dags att lansera ditt hem på marknaden har jag redan intressenter innan jag ens publicerat.

När det gäller bostadsmarknaden är det svårt att ge en rättvis allmän kommentar då den ständigt ändrar sig. Den rådande pandemin har självfallet påverkat marknaden och gjort att efterfrågan och utbud har ändrat sig relativt snabbt från den ena månaden till den andra. För att få en rättvis bild av marknaden är det därför bäst att boka in ett möte med mig så kommer jag i samband med en värdering av ditt hem ge en genomgång av den rådande marknad för att vi tillsammans skall kunna lägga up en så framgångsrik strategi som möjligt. Vi båda har trots allt samma mål, att genomföra en affär så framgångsrikt som möjligt och generera det bästa möjliga resultatet.

Hur marknadsför Alexander sina bostadsförsäljningar?

När det gäller marknadsföring av ditt hem så skräddarsyr vi självfallet våra lösningar efter objektet och den rådande marknaden. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta mig så berättar jag mer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-11-16.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Alexander säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Alexander erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Alexander Szüts
är mäklare på

Är du Alexander Szüts?
Logga in och redigera din presentation här.