Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Våningen & Villan Helsingborg

Våningen & Villan Helsingborg

5 av 5 i betyg
Våningen & Villan Helsingborg

Mäklarkontoret i Helsingborg är resultatet av en sammanslagning av två framgångsrika varumärken. Våningen & Villan förvärvade i februari 2017 Helsingborgs mest omtyckta fastighetsmäklare, helsingHouse. Numera bedrivs verksamheten under Våningen & Villans flagg och förenar det bästa från två lokala specialister.

För det är just lokalkännedom, uppbackad av rejäl marknadsföring och en sund affärsmodell som gör skillnad i bostadsaffärer. I Helsingborg arbetar därför erfarna och kunniga mäklare med stora kontaktnät. De kan sin stad och växer med varje försäljning. Om du vill köpa, sälja eller värdera din bostad kan du tryggt låta Våningen & Villan göra jobbet. Vi får bostäder sålda i Helsingborg


Du väljer - vi säljer!
Våningen & Villan är en av Skånes och Öresunds marknadsledande mäklare. Vi tror att det bland annat beror på de mervärden vi inkluderar i varje bostadsaffär. Utöver självklarheter som kostnadsfri värdering och områdesspecifika mäklare får du som kund alltid välja två mervärden. Flyttstädning och homestyling är två av de mest populära alternativen. Du kan även välja att maximera din räckvidd och välja tidningsannonser och Digital Deluxe.

Vårt unika koncept har gett oss många nöjda kunder som mäklare i Helsingborg, och vi strävar efter att göra varje bostadsaffär till den bästa. Vi vill att du som säljare ska få din bostad såld till bästa pris för bästa möjliga arvode. Att vi gör säljprocessen enkel och bekymmersfri ser vi som en självklarhet. Tänk inte på bostadsaffären, den tar vi hand om.


- Din lokala fastighetsmäklare i Helsingborg.
Vi mäklar och förmedlar villor och bostadsrätter i hela Helsingborg med omnejd. Vi känner oss som hemma i alla stadens områden.

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling och våra mäklare i Helsingborg. Vi får bostäder sålda!


Kostnadsfri värdering är en självklarhet!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Våningen & Villan Helsingborg
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Niklas Nordh mäklare
Niklas Nordh

Väljer ni mig får ni en driven, engagerad mäklare som efter 10 år som fastighetsmäklare fortfarande älskar att gå till jobbet varje dag. Jag brinner för mitt jobb och ser yrket som en livsstil....

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Niklas Nordh
Carl Brangmo mäklare
Carl Brangmo

Trygghet och lyhördhet mot kunden kännetecknar Calle. Att arbeta smart och vara ständigt tillgänglig är en självklarhet. Med rötterna i Ängelholm, tidigare erfarenhet inom Bjäremarknaden och nu...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Carl Brangmo
Anna-Karin Uggla mäklare
Anna-Karin Uggla

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010 och skapat mig en bred erfarenhet inom bostadsförsäljning. Jag är en driven och serviceinriktad fastighetsmäklare som brinner för bostäder och den sociala kontakten ger mig energi. Jag är målmedveten, professionell och noggrann med kunden i fokus. Bostadsaffären är en av de största privatekonomiska affärerna man gör och min roll är att tryggt lotsa...

Mäklare Anna-Karin Uggla
Morgan Alerstam mäklare
Morgan Alerstam

Jag har jobbat som mäklare i 11 år och drivit framgångsrik mäklarfirma i Helsingborg i flera år. Jag vet vad som krävs för att man ska få nöjda kunder och högsta möjliga slutpris för sin bostad!

Mäklare Morgan Alerstam
Alexandra Dukic mäklare
Alexandra Dukic

Jag vill att du som säljare ska bli 110% nöjd, jag ser värdet i din bostad.

Mäklare Alexandra Dukic
Mäklarbild saknas
Cecilia Nyström

Cecilia Nyström är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjuv, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Åstorp och Ängelholm.

Mäklare Cecilia Nyström
Mäklarbild saknas
Emil Antolovic

Emil Antolovic är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjuv, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Åstorp och Ängelholm.

Mäklare Emil Antolovic
Mäklarbild saknas
Andrea Stoltz

Andrea Stoltz är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Helsingborg.

Mäklare Andrea Stoltz

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Helsingborg.

Våningen & Villan Helsingborg
Södra Storgatan 8
252 23 Helsingborg

info@vaningen.se

042-450 95 00

Är du kontorschef på Våningen & Villan Helsingborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.