MäklarOfferter
På Råå bara ett stenkast från sundet ligger en av Helsingborgs äldsta mäklarbyråer i nytt skal, Properties & Partners. I mer än 30 år har vi hjälpt köpare och säljare att hitta varandra under trygga, trevliga former. Det har blivit tusentals bostadsaffärer genom åren. Nyckeln till årens framgång heter omtankte. Omtanke om affären och juridiken. Om relationerna. Om människorna bakom - säljare, köpare och spekulanter. Många av de bostäder vi säljer idag säljer vi för andra eller tredje gången, ibland till och med fjärde! Det är vi naturligtvis extra stolta över. Återkommande kunder är det bästa betyg vi kan få. Det säger oss att vi gör rätt sak, i rätt tid, på rätt sätt. Men världen utvecklas och likaså vår bransch. Vi gör det nu i ett nytt skal med innovation i åtanke! Välkommen till Properties & Partners Helsingborg.

Mäklare (1)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Properties & Partners Helsingborg.

Ulf LöwanderBrevulf.lowander@propertiespartners.seTelefon070 - 629 79 59
Begär offertPil

Kontaktuppgifter

Adress:Rååvägen 26252 70 RååKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil