af Ekenstam Mäklarbyrå

af Ekenstam Mäklarbyrå

5 av 5 i betyg
af Ekenstam Mäklarbyrå

Välkommen till en modigare och mer engagerad mäklare!

En försäljning av en bostad är inte alltid bara ett rationellt beslut, utan många gånger även en emotionell handling. Ett hem är ens borg brukar det heta och det är flera viktiga aspekter som spelar in när man kanske står inför sitt livs största affär.

Det kanske enskilt viktigaste att tänka på när du ska sälja är nog valet av din fastighetsmäklare. Det gäller att hitta någon som kan ge den service, engagemang och extra omtanke som uppdraget kräver, men också någon som är beredd att gå några extra steg för att kunna leverera det slutresultat som du helst av allt vill uppnå – oavsett om du ska sälja en mindre lägenhet eller spatiös paradvåning.

Vårt tips är att anlita en mäklare som är noggrann och engagerad i varje liten detalj men som också har en vana att göra saker och ting lite annorlunda för att kunna uppfylla dina önskemål. Det är många fastighetsmäklare som slår sig för bröstet och säger att de gör det i varje uppdrag de åtar sig, men ambition och kunskap hör tyvärr inte alltid ihop.

Vi på af Ekenstam mäklarbyrå vågar med stolthet säga att vi är lite annorlunda än de flesta av våra konkurrenter. Vi har kunskapen som krävs, engagemanget som efterfrågas och ett mod som gör skillnaden. Ett mod som innebär att både vara kreativa och handlingskraftiga för att nå det resultat som i slutändan överträffar våra kunders förväntningar. Välkommen att träffa oss!

af Ekenstam Mäklarbyrå
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Torben Ahldén mäklare
Torben Ahldén

Positiv, engagerad och drivs av nöjda kunder. Berätta för mig vad du söker och jag hjälper dig! Jag har stor efterfrågan bland mina kunder som inte är priskänsliga, för dem är det viktigaste att hitta rätt bostad! Arbetat som mäklare sedan 1998 och kan marknaden utan och innan, så ska du sälja låt mig komma med mina kunder! Väl mött!

Mäklare Torben Ahldén
Fredrik Bohman mäklare
Fredrik Bohman

”En av de viktigaste framgångsfaktorerna är att ha en passion för det man gör, oavsett vilken typ av bostad man förmedlar. ” Arbetar framgångsrikt som mäklare i Helsingborg sedan 1989. Inledde mäklarkarriären på af Ekenstam Mäklarbyrå och startade i slutet på 90-talet eget mäkleri. Är sedan 2011 tillbaka som mäklare på af Ekenstam Mäklarbyrå. Bor på Norr med min fru och hund sedan många år.

Mäklare Fredrik Bohman
Niklas Alexén mäklare
Niklas Alexén

DET KANSKE ENSKILT VIKTIGASTE ATT TÄNKA PÅ NÄR DU SKA SÄLJA ÄR ATT HITTA EN FASTIGHETSMÄKLARE SOM KAN ERBJUDA ETT ENORMT ENGAGEMANG OCH DEN EXTRA OMTANKE SOM UPPDRAGET KRÄVER, MEN OCKSÅ NÅGON SOM ÄR BEREDD ATT GÅ NÅGRA EXTRA STEG FÖR ATT KUNNA LEVERERA DET SLUTRESULTAT SOM DU HELST AV ALLT VILL UPPNÅ – OAVSETT OM DU SKA SÄLJA EN VILLA ELLER EN SPATIÖS PARADVÅNING. ATT ÖVERTRÄFFA MINA KUNDERS...

Mäklare Niklas Alexén

af Ekenstam Mäklarbyrå
Kullagatan 42
Helsingborg

info@ekenstam.se

042-12 33 30

www.ekenstam.se

Är du kontorschef på af Ekenstam Mäklarbyrå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis