MäklarOfferter

Mäklargården

Mäklargården
BetygStjärna5/5
Kontor3
Mäklare4

Mäklargården är den 114:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 4 mäklare fördelat på 3 mäklarkontor.
Begär offertPil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Mäklarkedjans samtliga kontor (3)

Mäklargårdens samtliga kontor med kontaktuppgifter, adresser och öppettider.

Stjärna5/5
Mäklargården Helsingborg & StaffanstorpKollebergagatan 16, 254 58 HelsingborgBrev anki@maklargarden.seTelefon 070-34 48 123
Mäklargården SimrishamnStorgatan 25, 272 31 SimrishamnBrev karin@maklargarden.seTelefon 073-241 02 40
Stjärna4,5/5
Mäklargården TomelillaTorget 7, 273 30 TomelillaBrev tomelilla@maklargarden.seTelefon 0709-220 998
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16600+ omdömen

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Mäklargårdens samtliga kontor ligger.

Om Mäklargården

Mäklargården är en mäklarbyrå som förmedlar bostäder i Skåne. Med stort fokus på kunden hjälper mäklare på Mäklargården kunden till riktigt lyckade bostadsaffärer. Att sälja och köpa en bostad är en stor affär, för många den största i livet, och därför är det viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Mäklargården hjälper till och finns med genom hela processen, från frågor om marknaden och information om olika områden till köpekontrakt och tillträdet. Alla fastighetsmäklare på Mäklargården lägger ner ett stort engagemang vid varje bostadsaffär och guidar både säljare och köpare genom hela försäljningsprocessen. Din mäklare på Mäklargården kan även hjälpa till med kontaktuppgifter till banker, försäkringsbolag, besiktningsfirmor samt flytt- och städbolag.

Söker du efter en bostad i Skåne kan du kontakta Mäklargården. Mäklarfirman har idag mäklarkontor i Simrishamn, Tomelilla, Helsingborg och Staffanstorp. Huvudkontoret ligger i Simrishamn. Förutom förmedling av bostäder, som villor och bostadsrätter, kan Mäklargården även hjälpa till med gårdar och jordbruk.

Mäklargårdens resa

Mäklargården grundades av Åke Blomberg redan 1990. 2015 tog Karin Svensson över mäklarbyrån och idag är Mäklargården en modern mäklarfirma med många drivna och erfarna mäklare. Mäklargården letar alltid efter nya mäklarstjärnor som vill gå in som franchisetagare. Mäklargården erbjuder ett starkt varumärke och ett team med engagerade och duktiga mäklare som arbetar fokuserat och professionellt. För Mäklargården är det viktigt att både säljaren och köparen känner sig trygga och nöjda med försäljningsprocessen och resultatet.

Vägen till en bostad

Försäljningsprocessen börjar ofta med en kostnadsfri värdering, En mäklare från Mäklargården kommer till bostaden för en noggrann genomgång. Mäklaren tittar på bostadens läge och skick men även vilka försäljningar som gjorts i området den senaste tiden och helt enkelt hur bostadsmarknaden ser ut för stunden. När mäklaren och säljaren har skrivet på ett förmedlingsuppdrag kan försäljningsprocessen börja.

Att presentera bostaden på ett sätt som väcker nyfikenhet och som lockar spekulanter till visningen är ett viktigt steg för att nå fram till en lyckad försäljning. En mäklare kan ofta ge råd och tips på enkla förändringar som säljaren kan göra inför fotograferingen och visningen. Mäklargården arbetar med marknadsföring på många olika sätt till exempel genom sociala medier och hemnet.se. För många, både säljare och köpare, är budgivningen den mest spännande delen i försäljningsprocessen men ofta är det också den delen som väcker mest oro. Alla mäklare på Mäklargården är skickliga och erfarna mäklare som med lugn och trygg hand hjälper både säljaren och köparen genom budgivningen. När sedan säljaren och köparen kommit överens är det dags att skriva ett kontrakt och bestämma dag för tillträde. Nu börjar en ny spännande resa. Den som köpt bostaden ska flytta in och göra sig hemmastadd och för den som sålt bostaden väntar ett nytt äventyr med att hitta en ny bostad.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil