Våningen & Villan

Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Våningen & Villan

Våningen & Villan

Huvudkontor Våningen Fastighetsförmedling AB 4,8 av 5 i betyg Orgnummer: 556557-5833

Besöksadress: Mariedalsvägen 45 Postadress: 217 45 Malmö

Telefon: 040-981177 E-post: info@vaningen.se

Våningen & Villan är den 12:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 104 mäklare fördelat på 22 mäklarkontor.

Våningen & Villan

1998 grundades Våningen & Villan och idag har mäklarbyrån mäklarkontor i stora delar av Sverige. Våningen & Villan är en mäklarfirma som anpassar bostadsaffären efter säljarens behov och önskemål efter ett koncept som de kallar Du väljer, vi säljer. Alla mäklare på Våningen & Villan arbetar efter denna unika affärsmodell som sätter kunden i centrum.

På Våningen & Villan kan alla fastighetsmäklare göra karriär och mäklarbyrån erbjuder alla medarbetare både intern utbildning och andra möjligheter till utveckling. Våningen & Villan erbjuder även ett partnerprogram och för nya mäklare finns ett traineeprogram. Traineeprogrammet innehåller interna utbildningar som hålls av dedikerade mentorer och ger en god inblick i en fastighetsmäklares arbete. Utbildningen integreras med en tio veckor lång praktik.

Mäklare med god lokalkännedom och hög tillgänglighet

Mäklare på Våningen & Villan har stor kunskap och erfarenhet av försäljningar, både av bostäder och kommersiella fastigheter, som säkerställer en professionell försäljningsprocess och ett högt slutpris. Varje affär skräddarsys för att passa kunden bäst. När du ska sälja en bostadsrätt, ett hus eller en gård är du välkommen att kontakta ett av deras mäklarkontor. Du får då en mäklare med god lokalkännedom och hög tillgänglighet som ger både dig som säljare men även köparen bästa tänkbara service. Att sälja en bostad eller en fastighet är en stor affär, kanske den största i livet, och därför är det viktigt att parterna känner sig trygga genom hela processen.

Du väljer, vi säljer

Våningen & Villan erbjuder sina kunder ett flertal mervärden. Säljaren väljer enkelt de mervärden som passar bäst. Här kan säljaren till exempel optimera synligheten digitalt på Hemnet m.fl. och på mäklarfirmans egen webbsida. Våningen & Villan erbjuder även homestyling. En bra homestyling lockar ofta fler spekulanter till visningarna och kan faktiskt i slutändan påverka slutpriset. Vid en komplett homestyling går en medarbetare från Våningen & Villan igenom alla bostadens rum och möblera och inreder dem på ett välkomnande och inbjudande sätt. Om du som säljare önskar kan du även välja att exponera din bostad i dagspressen. Mer exponering i olika medier brukar resultera i fler spekulanter på visningarna.

Ett annat mervärde som säljaren kan välja är flyttstädning av en bostadsrätt. Att städa bostaden är ofta en jobbig del av försäljningsprocessen och därför kan det vara både bekvämt och smidigt att slippa den. På en villa erbjuder istället Våningen & Villan en besiktning innan försäljningen. Ofta blir försäljningsprocessen snabbare och smidigare när köparen får så mycket information om bostaden som möjligt. Självklart kan Våningen & Villan även lösa flyttstädningen för en villa. Att ta professionella bilder av bostaden är en viktig del av marknadsförings kring en försäljning. Med mervärdet kompletterande bilder kan en fotograf från Våningen & Villan ta bilder på bostaden till exempel i skymningen eller som flygfoton och för att få plats med alla fina och säljande bilder producerar Våningen & Villan en utökad visningsbroschyr.

Kostnadsfri värdering

Mäklarbyrån erbjuder även kostnadsfria värderingar av bostadsrätter, villor och gårdar. Våningen & Villan har även en tjänst som de kallar KLAR-paketet. Då förbereds bostaden för en försäljning och när säljarens drömboende dyker upp är allt klart och bostaden kan direkt börja marknadsföras. 

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla Våningen & Villans kontor