Jenni Nyström Fastighetsförmedling

Jenni Nyström Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Jenni Nyström Fastighetsförmedling

Jenni Nyströms Fastighetsförmedling startades 2011, av registrerad fastighetsmäklare Jenni Nyström, med flera års erfarenhet i branschen. Företaget är fristående och styrs därför inte av någon stor kedja.

Sedan starten finns vårt kontor mellan himmel och hav på vackra Råå. Här arbetar Jenni idag tillsammans med registrerad fastighetsmäklare Emmelie Schjöld, registrerad fastighetsmäklare Nathalie Vanek och mäklarassistent Louise Åkesson.

Vi är ett starkt team av olika personligheter med en gemensam passion för personligt engagemang och närvaro i varje kundmöte. Tillsammans arbetar vi för att varje bostadsaffär skall bli bra och kännas bra.

Vi är, helt enkelt, ett fristående företag med stort hjärta.

Välkommen till oss!

Jenni Nyström Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Nathalie Vanek mäklare
Nathalie Vanek

Efter examen på Malmö Högskola 2014 började jag jobba på Fastighetsbyrån i Ängelholm där jag från första stund varit toppresterande och en av kommunens mest anlitade mäklare. Jag håller mycket hög servicegrad och förmedlar din bostad på ett tryggt och professionellt sätt. Med stor entusiasm, höga ambitioner och noggrannhet hjälper jag dig till en lyckad bostadsaffär.

Mäklare Nathalie Vanek
Jenni Nyström mäklare
Jenni Nyström

Jag ser till att din försäljning blir bra och känns bra! Vi har många nöjda säljare och köpare som kan intyga det. Jag jobbar med både hjärta och hjärna, så här får du ett helhjärtat engagemang med gamla goda honnörsord som ordning och reda, håll det du lovat. Träffa mig gärna för ett förutsättningslöst möte; välkommen!

Mäklare Jenni Nyström
Mäklarbild saknas
Emmelie Schjöld

Emmelie Schjöld är mäklare på Jenni Nyström Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Helsingborg.

Mäklare Emmelie Schjöld

Jenni Nyström Fastighetsförmedling
Lybecksgatan 30
252 69 Råå

info@jenninystrom.se

042-261262

www.jenninystrom.se

Är du kontorschef på Jenni Nyström Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis