Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Birgitta Johansson, Mäklare på Properties & Partners Söderköping

Birgitta
Johansson
Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare

4,6 av 5 i betyg

Om Birgitta Johansson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Birgitta?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2004. Tillräckligt länge för att ha hunnit skaffa mig mycket erfarenhet, men också tillräckligt kort tid för att fortfarande ha drivet och viljan att hela tiden förbättra mig. Ingen dag är den andra lik i det här jobbet och man ställs hela tiden inför nya utmaningar. Det är det som gör det roligt att gå till jobbet varje dag.

Jag lovar att ge dig av både min erfarenhet och min kunskap och självklart ett 100-procentigt engagemang. Välkommen till mig när du söker en pålitlig mäklare som håller vad hon lovar!

Vad skiljer Birgitta Johansson från andra mäklare?

Inte för att skryta men jag har de senaste 11 åren haft 100 procent nöjda kunder enligt enkäter som besvarats av mina säljare och köpare. Alltså kunder som faktiskt har erfarenhet av att göra affärer med mig. Det tror jag beror på att jag visar stort engagemang i varje affär, är noggrann och alltid lyssnar på vad kunden förväntar sig av mig. Det är verkligen det bästa betyg man kan få och en rejäl sporre för att fortsätta ge allt i varje affär!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har den stora fördelen att jobba på flera marknader, nämligen Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik. Sommartid har jag många försäljningar av fritidshus och skärgårdsfastigheter från Bråvikens södra strand i norr till Gryts och Tjusts skärgårdar i söder. I övrigt förmedlar jag huvudsakligen såväl villor, bostadsrätter och tomter men även hästgårdar tillhör mitt område, tidigare stalltjej som jag är.

Efter flera år av prisuppgång är min bedömning att marknaden nu börjar stabilisera sig bland annat som en följd av tuffare krav på kontantinsats och ökad amorteringstakt vilket enligt min uppfattning bara är hälsosamt. Människor kommer dock alltid att behöva bostad och det faktum att man köper och säljer på samma marknad gör att man alltid har möjlighet att göra en bra affär.

Hur marknadsför Birgitta sina bostadsförsäljningar?

Allra viktigast när det gäller marknadsföring av de bostäder vi förmedlar är att annonsen fångar spekulantens intresse och att den syns på de ställen där vi vet att de potentiella köparna finns. Därför lägger vi på Properties & Partners särskilt stor vikt vid just presentationen av de bostäder vi förmedlar försäljningen av. Även drönarfotografering ingår i de fall vi bedömer att en sådan fotografering lyfter bostaden. När väl både bild och text är klar bakas komponenterna ihop till ett säljande prospekt som vi också har möjlighet att förmedla digitalt. Det gör att vi sparar på vår vackra natur samtidigt som vi hänger med i eller faktiskt till och med leder utvecklingen inom mäklarbranschen. Förutom de traditionella kanalerna boostar vi exponeringen av din bostad med ännu mer träffsäker marknadsföring via bland annat Sociala medier och självklart även vårt ständigt uppdaterade spekulantregister. Vi vet att det gäller att synas där de potentiella köparna letar och jag lovar att berätta mer om detta när vi ses!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-01-14.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Birgitta säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Norrköping
 • Söderköping
 • Valdemarsvik
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Birgitta erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
BIRGITTAS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Birgitta Johansson
är mäklare på

Är du Birgitta Johansson?
Logga in och redigera din presentation här.