MäklarOfferter
Birgitta Johansson
BetygStjärna4,6/5
Properties & Partners Fastighetsmäklare

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2004. Tillräckligt länge för att ha hunnit skaffa mig mycket erfarenhet, men också tillräckligt kort tid för att fortfarande ha drivet och viljan att hela tiden förbättra mig. Ingen dag är den andra lik i det här jobbet och man ställs hela tiden inför nya utmaningar. Det är det som gör det roligt att gå till jobbet varje dag.

Jag lovar att ge dig av både min erfarenhet och min kunskap och självklart ett 100-procentigt engagemang. Välkommen till mig när du söker en pålitlig mäklare som håller vad hon lovar!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Birgitta Johansson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Birgitta Johansson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Birgitta säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Inte för att skryta men jag har de senaste 11 åren haft 100 procent nöjda kunder enligt enkäter som besvarats av mina säljare och köpare. Alltså kunder som faktiskt har erfarenhet av att göra affärer med mig. Det tror jag beror på att jag visar stort engagemang i varje affär, är noggrann och alltid lyssnar på vad kunden förväntar sig av mig. Det är verkligen det bästa betyg man kan få och en rejäl sporre för att fortsätta ge allt i varje affär!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Allra viktigast när det gäller marknadsföring av de bostäder vi förmedlar är att annonsen fångar spekulantens intresse och att den syns på de ställen där vi vet att de potentiella köparna finns. Därför lägger vi på Properties & Partners särskilt stor vikt vid just presentationen av de bostäder vi förmedlar försäljningen av. Även drönarfotografering ingår i de fall vi bedömer att en sådan fotografering lyfter bostaden. När väl både bild och text är klar bakas komponenterna ihop till ett säljande prospekt som vi också har möjlighet att förmedla digitalt. Det gör att vi sparar på vår vackra natur samtidigt som vi hänger med i eller faktiskt till och med leder utvecklingen inom mäklarbranschen. Förutom de traditionella kanalerna boostar vi exponeringen av din bostad med ännu mer träffsäker marknadsföring via bland annat Sociala medier och självklart även vårt ständigt uppdaterade spekulantregister. Vi vet att det gäller att synas där de potentiella köparna letar och jag lovar att berätta mer om detta när vi ses!

Rekommendationer (8)

Birgitta Johansson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,6 / 5Baserat på 9 omdömen
Per Ö.+6 mån.
Sålde villa i Söderköping

Birgitta är en mycket bra mäklare som jag varmt rekommenderar. Professionell, trevlig och otroligt bra bemötande från hennes sida.

Tuula L.+6 mån.
Sålde fritidshus i Valdemarsvik

Birgitta var proffsig och rak som mäklare. Hon var saklig och ärlig och lyssnade på våra önskemål. Vi rekommenderar varmt Birgitta vidare till andra säljare att anlita henne.

Mats G.+6 mån.
Sålde fritidshus i Norrköping

Birgitta var engagerad och noga. Jag rekommenderar henne!

Gisela W.+6 mån.
Sålde fritidshus i Valdemarsvik

Birgitta skötte allt otroligt bra. Alltid anträffbar och trevlig mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Birgitta Johansson

Birgitta jobbar som mäklare i Norrköping, Söderköping, Finspång och Valdemarsvik.

Objekttyper

Birgitta förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Birgitta erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Birgitta förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Birgitta

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Birgitta

Birgitta Johansson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,9/5
Properties & Partners SöderköpingSkönbergagatan 7, 614 30 SöderköpingBrev soderkoping@propertiespartners.seTelefon 0121 - 80 00 80
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare