MäklarOfferter
Oskar Skagervik
BetygStjärna4,5/5
Properties & Partners Fastighetsmäklare

Jag är född och uppvuxen i Östra Husby här på Vikbolandet och det är också här jag arbetar den största delen av tiden. En stor kärlek och kunskap till samhället samt ett brinnande engagemang i yrket har gjort att jag både ha nått höga slutpriser och fått äran att ha sålt flest bostäder på Vikbolandet 2021 & 2022 av alla mäklare i kommunen. Detta har gett mig som mäklare både goda referenser och ett unikt stort och aktivt kundregister.

Med fyra års utbildning inom fastighetsekonomi, fastighetsjuridik och familjerätt vid
Högskolan i Halmstad besitter jag alla verktyg för rollen som fastighetsmäklare. Under mina snart tre år hos Properties & Partners har jag samlat kompetens och ett brinnande engagemang att förmedla bostäder på högsta möjliga nivå. Du som säljer din bostad tillsammans med mig kan förvänta dig en exklusiv profilering av din bostad, mycket stort engagemang, hög kompetens och stort hjärta mot både dig som säljare, din bostad och en blivande ny ägare.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Oskar Skagervik, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Oskar Skagervik samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Oskar säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

När du ska välja fastighetsmäklare är det många aspekter och saker som du bör tänka på. Dagens bostadsmarknad skiljer sig mycket från tidigare då kunderna idag har mycket fokus på helhetskänsla, profilering samt det personliga mötet med mäklaren. Detta gör att de privata aktörerna nu tar mer och mer marknadsandelar från de stora kedjorna. Idag finns kunderna online då kunderna letar bostad på först och främst Hemnet samtidigt som ett stort personligt kundregister är ett viktigt komplement. Det är därför viktigt att inte blanda ihop mäklare och varumärke, utan se till den enskilda mäklarens referenser, statistik och lokala kännedom.

Vår vision är inte att vara störst i landet, vår vision är större än så. Vi strävar efter att vara bäst och ge dig som kund högsta prioritet. Allt för att vi ska nå högsta möjliga slutpris och ge dig som kund full fokus. Vad väljer du?

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Properties & Partners är 100% mäkleri, och vi sticker ut. Något vi värdesätter högt är tiden för dig som säljare då det ofta är de små detaljerna i din bostad och i ditt område som faktiskt avgör. Vi vill lyfta dessa detaljer till alla potentiella köpare. Vilka är grannarna? Hur är skolan? Var är närmsta busshållplats och vart tar jag den finaste löprundan? - oavsett vad så kan allt detta ofta vara minst lika viktigt som bostaden i sig.

Vi har många års erfarenhet och är en nationell och etablerad mäklarkedja. Vi har ett kundregister som ingen annan mäklarfirma har och flyttar kunder internt inom organisationen för att således ge dig bästa möjliga förutsättningar och slutpris. Vi har ett stort ansvarstagande men också vårt hjärta med oss i alla förmedlingar och därför chansar, tror eller gissar vi aldrig. Vi anpassar vårt uppdrag efter dig och ger du oss din tillit kommer vi omhänderta din bostad med största möjliga omsorg och
kvalitet.

Du får bara en första chans att sälja din bostad - missa den inte!
Vi ger din bostad de bästa möjliga förutsättningarna direkt från start genom att profilera den på ett unikt sätt. Det gör vi genom riktigt bra marknadsföring i form av de bästa fotografierna, annonserna, visningarna, exklusivaste prospekten och stilrenaste hemsidan. Vi ger dig dessutom värdefulla tips och råd om hur du kan öka din bostads värde. Vi har erfarenheten och mixen. Vi paketerar din dröm bättre än någon annan.

Rekommendationer (2)

Oskar Skagervik har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Christer B.+6 mån.
Sålde villa i Norrköping

Oskar skötte allt mycket bra, ordningsam mäklare som var mycket trevlig.

Mats S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Norrköping

Oskar ordnade med en bra försäljning. Proffsig och trevlig mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Oskar Skagervik

Oskar jobbar som mäklare i Norrköping, Söderköping, Finspång och Valdemarsvik.

Objekttyper

Oskar förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Oskar erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Oskar

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Oskar

Oskar Skagervik är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Properties & Partners Norrköping
Stjärna5/5
Properties & Partners NorrköpingFleminggatan 30, 602 42 NorrköpingBrev norrkoping@propertiespartners.seTelefon 011 - 473 27 80
Stjärna4,9/5
Properties & Partners SöderköpingSkönbergagatan 7, 614 30 SöderköpingBrev soderkoping@propertiespartners.seTelefon 0121 - 80 00 80
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare