Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Andreas Lundqvist, Mäklare på Properties & Partners Norrköping

Andreas
Lundqvist
Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare

5 av 5 i betyg

Om Andreas Lundqvist

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andreas?

Jag är född och uppvuxen i Norrköping - Simonstorp. Jag har sedan 2018 arbetat för Norrköpings modernaste mäklarfirma, Properties & Partners.
Jag vet att det viktigaste för de som söker nytt boende på dagens marknad är att hitta ett hem med rätt känsla. Därför är det där jag lägger mitt största fokus som fastighetsmäklare. Ditt boende kan ha allt det praktiska men ger inte mäklaren den rätta känslan redan från första kontakt med spekulanten kan det vara en förlorad budgivare.

Att besitta hög kunskap i de praktiska frågorna tillsammans med rätt fokus för att ge spekulanten den rätta känslan är vägen till höga bud och nya rekordpriser.

Under mina fem första år i arbetslivet arbetade jag som licenserad VVS-montör där jag fick äran att driva ett flertal byggprojekt runt om i Norrköping. Dessa kunskaper inom byggbranchen utgör nu en spetskompetens för mig i min roll som fastighetsmäklare.

Vad skiljer Andreas Lundqvist från andra mäklare?

När du ska välja fastighetsmäklare är det många aspekter och saker som du bör tänka på. Dagens bostadsmarknad skiljer sig mycket från tidigare då kunderna idag har mycket fokus på helhetskänsla, profilering samt det personliga mötet med mäklaren. Detta gör att de privata aktörerna nu tar mer och mer marknadsandelar från de stora kedjorna. Idag finns kunderna online då kunderna letar bostad på först och främst Hemnet samtidigt som ett stort personligt kundregister är ett viktigt komplement. Det är därför viktigt att inte blanda ihop mäklare och varumärke, utan se till den enskilda mäklarens referenser, statistik och lokala kännedom.

Vår vision är inte att vara störst i landet, vår vision är större än så. Vi strävar efter att vara bäst och ge dig som kund högsta prioritet. Allt för att vi ska nå högsta möjliga slutpris och ge dig som kund full fokus. Vad väljer du?

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Marknaden är alltid levande - det handlar om att anpassa en försäljning efter förutsättningarna. Trots ord om en tuffare marknad finns det fortfarande sätt att lyckas med din försäljning. Se bara till att vara ute i god tid och välja en fastighetsmäklare med omsorg för att nå bästa möjliga resultat för din försäljning.

Hur marknadsför Andreas sina bostadsförsäljningar?

Properties & Partners är 100% mäkleri, och vi sticker ut. Något vi värdesätter högt är tiden för dig som säljare då det ofta är de små detaljerna i din bostad och i ditt område som faktiskt avgör. Vi vill lyfta dessa detaljer till alla potentiella köpare. Vilka är grannarna? Hur är skolan? Var är närmsta busshållplats och vart tar jag den finaste löprundan? - oavsett vad så kan allt detta ofta vara minst lika viktigt som bostaden i sig.

Vi har många års erfarenhet och är en nationell och etablerad mäklarkedja. Vi har ett kundregister som ingen annan mäklarfirma har och flyttar kunder internt inom organisationen för att således ge dig bästa möjliga förutsättningar och slutpris. Vi har ett stort ansvarstagande men också vårt hjärta med oss i alla förmedlingar och därför chansar, tror eller gissar vi aldrig. Vi anpassar vårt uppdrag efter dig och ger du oss din tillit kommer vi omhänderta din bostad med största möjliga omsorg och
kvalitet.

Du får bara en första chans att sälja din bostad - missa den inte!
Vi ger din bostad de bästa möjliga förutsättningarna direkt från start genom att profilera den på ett unikt sätt. Det gör vi genom riktigt bra marknadsföring i form av de bästa fotografierna, annonserna, visningarna, exklusivaste prospekten och stilrenaste hemsidan. Vi ger dig dessutom värdefulla tips och råd om hur du kan öka din bostads värde. Vi har erfarenheten och mixen. Vi paketerar din dröm bättre än någon annan.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2023-02-17.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Andreas säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Finspång
 • Linköping
 • Norrköping
 • Söderköping
 • Valdemarsvik
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Andreas erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Andreas Lundqvist
är mäklare på

Är du Andreas Lundqvist?
Logga in och redigera din presentation här.