MäklarOfferter
Andreas Lundqvist
BetygStjärna5/5
Properties & Partners Fastighetsmäklare

Jag är född och uppvuxen i Norrköping - Simonstorp. Jag har sedan 2018 arbetat för Norrköpings modernaste mäklarfirma, Properties & Partners.
Jag vet att det viktigaste för de som söker nytt boende på dagens marknad är att hitta ett hem med rätt känsla. Därför är det där jag lägger mitt största fokus som fastighetsmäklare. Ditt boende kan ha allt det praktiska men ger inte mäklaren den rätta känslan redan från första kontakt med spekulanten kan det vara en förlorad budgivare.

Att besitta hög kunskap i de praktiska frågorna tillsammans med rätt fokus för att ge spekulanten den rätta känslan är vägen till höga bud och nya rekordpriser.

Under mina fem första år i arbetslivet arbetade jag som licenserad VVS-montör där jag fick äran att driva ett flertal byggprojekt runt om i Norrköping. Dessa kunskaper inom byggbranchen utgör nu en spetskompetens för mig i min roll som fastighetsmäklare.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Andreas Lundqvist, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Andreas Lundqvist samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Andreas säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

När du ska välja fastighetsmäklare är det många aspekter och saker som du bör tänka på. Dagens bostadsmarknad skiljer sig mycket från tidigare då kunderna idag har mycket fokus på helhetskänsla, profilering samt det personliga mötet med mäklaren. Detta gör att de privata aktörerna nu tar mer och mer marknadsandelar från de stora kedjorna. Idag finns kunderna online då kunderna letar bostad på först och främst Hemnet samtidigt som ett stort personligt kundregister är ett viktigt komplement. Det är därför viktigt att inte blanda ihop mäklare och varumärke, utan se till den enskilda mäklarens referenser, statistik och lokala kännedom.

Vår vision är inte att vara störst i landet, vår vision är större än så. Vi strävar efter att vara bäst och ge dig som kund högsta prioritet. Allt för att vi ska nå högsta möjliga slutpris och ge dig som kund full fokus. Vad väljer du?

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Properties & Partners är 100% mäkleri, och vi sticker ut. Något vi värdesätter högt är tiden för dig som säljare då det ofta är de små detaljerna i din bostad och i ditt område som faktiskt avgör. Vi vill lyfta dessa detaljer till alla potentiella köpare. Vilka är grannarna? Hur är skolan? Var är närmsta busshållplats och vart tar jag den finaste löprundan? - oavsett vad så kan allt detta ofta vara minst lika viktigt som bostaden i sig.

Vi har många års erfarenhet och är en nationell och etablerad mäklarkedja. Vi har ett kundregister som ingen annan mäklarfirma har och flyttar kunder internt inom organisationen för att således ge dig bästa möjliga förutsättningar och slutpris. Vi har ett stort ansvarstagande men också vårt hjärta med oss i alla förmedlingar och därför chansar, tror eller gissar vi aldrig. Vi anpassar vårt uppdrag efter dig och ger du oss din tillit kommer vi omhänderta din bostad med största möjliga omsorg och
kvalitet.

Du får bara en första chans att sälja din bostad - missa den inte!
Vi ger din bostad de bästa möjliga förutsättningarna direkt från start genom att profilera den på ett unikt sätt. Det gör vi genom riktigt bra marknadsföring i form av de bästa fotografierna, annonserna, visningarna, exklusivaste prospekten och stilrenaste hemsidan. Vi ger dig dessutom värdefulla tips och råd om hur du kan öka din bostads värde. Vi har erfarenheten och mixen. Vi paketerar din dröm bättre än någon annan.

Rekommendationer (7)

Andreas Lundqvist har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 7 omdömen
Jonas W.4 mån.
Sålde bostadsrätt i Norrköping

Andreas var duktig, energisk och ambitiös under hela försäljningen.

Fannie A.5 mån.
Sålde bostadsrätt i Norrköping

Jag är väldigt nöjd med Andreas. Otrolig tillmötesgående och engagerad.

Josef B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Norrköping

Vi är otroligt nöjda med Andreas. Han var trevlig och metodisk. Första gången vi säljer och vi upplevde att han var väldigt pedagogisk och mån om att vi skulle vara med på varenda steg i säljprocessen.

Raija V.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Norrköping

Andreas är en utmärkt mäklare som jobbade på bra och kan varmt rekommendera honom. Jag är verkligen jättenöjd.

Lämna omdöme

Här mäklar Andreas Lundqvist

Andreas jobbar som mäklare i Norrköping, Linköping, Söderköping, Finspång och Valdemarsvik.

Objekttyper

Andreas förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Andreas erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Andreas

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Andreas

Andreas Lundqvist är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Properties & Partners Norrköping
Stjärna5/5
Properties & Partners NorrköpingFleminggatan 30, 602 42 NorrköpingBrev norrkoping@propertiespartners.seTelefon 011 - 473 27 80
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare