MäklarOfferter
Alexander Solmell
BetygStjärna5/5
Properties & Partners Fastighetsmäklare

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010 och är därav mycket erfaren med alla slags olika situationer som kan uppstå. Jag är också väldigt energifull och "hungrig" vilket är två av de viktigaste egenskaperna en mäklare kan ha. Jag vill alltid leverera 100% kvalité till mina säljare och spekulanter - vilket gör att jag är mycket noggrann i min tjänst så inget ska gå fel. Jag är alltid tillgänglig, oavsett tid på dygnet och vilken dag i veckan det är.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Alexander Solmell, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Alexander Solmell samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Alexander säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har återigen snart 10 årig erfarenhet som mäklare och arbetat på flera olika kontor samt representerat flera varumärken. Efter att ha arbetat både som anställd men också drivit kontor som franchisetagare i en större kedja kände vi att vi kunde utveckla vår mäklartjänst till något mycket bättre. Satsa på att bostaden ska vara i fokus och profilera våra bostäder på ett sätt ingen annan gör. Därav öppnade vi Properties & Partners, en en av branchens modernaste mäklarbyrå med fokus på att hålla högsta kvalitet och få din bostadsannons att sticka ut.

Kombinerat med vårt unika koncept på Properties & Partners så kan jag ge dig en komplett mäklartjänst med otroligt bred marknadsföring, full fokus och engagemang genom hela affären. Allt det bästa selekterat ut för att ge dig det bästa!
Jag är en extremt driven person med otrolig energi och anlitar du mig garanterar jag dig hårt slit, lång erfarenhet, tillgänglighet, noggrannhet samt en full mäklartjänst på alla
delar.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra bostäder på alla stora bostadskanaler som Hemnet och mycket mer. Vi är också en av få som kan nischa din bostad mot vissa segment. Varmt välkommen att kontakta mig så ska jag berätta hela vårt säljupplägg med marknadsföring och hur vi får din bostad att sticka ut.

Rekommendationer (20)

Alexander Solmell har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 20 omdömen
Felipe B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Norrköping

Alexander var alltid tillgänglig och hölls oss ständigt uppdaterade om eventuella intressenter. Dessutom är han otroligt proffsig och trevlig. Rekommenderar!

Liselotte D.+6 mån.
Sålde villa i Norrköping

Alexander gjorde sitt arbete helt enligt våra förväntningar och han genomförde försäljningen på ett mycket bra sätt. Vi är nöjda!

Mats L.+6 mån.
Sålde villa i Norrköping

Jag rekommenderar Alexander Solmell som mäklare, han skötte försäljningen bra. Alexander stack ut från andra mäklare och det jag uppskattade mest var att han var så lyhörd, han tog sig verkligen tiden att sätta sig in i min situation. Han svarade på alla mina frågor och var allmänt trevlig. Jag blev nöjd!

Martin B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Norrköping

Alexander var otroligt driven och engagerad som mäklare. Allt gick som på räls. Rekommenderar verkligen honom varmt vidare som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Alexander Solmell

Alexander jobbar som mäklare i Norrköping, Finspång och Valdemarsvik.

Objekttyper

Alexander förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Alexander erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Alexander förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Alexander

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Alexander

Alexander Solmell är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Properties & Partners Stockholm
Stjärna5/5
Properties & Partners StockholmFleminggatan 22D, 112 32 StockholmBrev stockholm@propertiespartners.seTelefon 08 - 410 200 24
KronaToppmäklare jobbar här
Properties & Partners Norrköping
Stjärna5/5
Properties & Partners NorrköpingFleminggatan 30, 602 42 NorrköpingBrev norrkoping@propertiespartners.seTelefon 011 - 473 27 80
Stjärna4,9/5
Properties & Partners SöderköpingSkönbergagatan 7, 614 30 SöderköpingBrev soderkoping@propertiespartners.seTelefon 0121 - 80 00 80
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare