Gustav Westergren, Mäklare på HusmanHagberg Kungsbacka

Gustav Westergren Mäklare på HusmanHagberg

Toppmäklare

September 2021

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Gustav?

Jag vill att du som kund ska känna att vi gjorde den bästa möjliga affären tillsammans, och att du i slutändan är så nöjd med hela affären att du med lätthet kan rekommendera mig vidare.

Vad skiljer Gustav Westergren från andra mäklare?

Min ambition med mitt yrke som mäklare är att vara den mäklaren i Kungsbacka med nöjdast kunder. För att vara just DEN mäklaren vet jag att jag hela tiden måste arbeta hårdare än mina branschkollegor samtidigt som jag måste infria och överträffa mina kunders förväntningar. Att vara så tillgänglig som möjligt och lyhörd på mina kunders behov är en självklarhet, och du som kund ska under hela processen känna att vi gör det här tillsammans.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha växt upp i Kungsbacka kommun där mycket kretsat kring idrott i alla dess former, har jag fått se och uppleva många platser i denna härliga kommun. Att kunna berätta om och beskriva platser, skolor, caféer etc. efter egna erfarenheter ser jag som en enorm fördel.

Bostadsmarknaden i Kungsbacka är god, och det är en väldigt attraktiv kommun att så väl leva och bo i som att flytta till. Vi har en stor inflytt från andra kommuner och en jämn nivå på nybyggnation vilket tillsammans med ovanstående ger oss en väl fungerande bostadsmarknad.

Hur marknadsför Gustav sina bostadsförsäljningar?

Där våra bostadsförsäljningar inte syns är det inte värt att synas kan en säga.
Självklart annonseras det på vår hemsida www.husmanhagberg.se/kungsbacka och givetvis på Hemnet, men också på andra bostadasajter.
När det kommer till sociala medier så finns vi framförallt på Facebook och Instagram, där vi satsar oerhört stort och framgångsrikt på riktade annonser för att nå de mest aktiva bostadssökarna i ditt område.
Som den rikstäckande kedjan vi är så har vi också ett omfattande spekulantregister med aktiva bostadssökare vars kriterier matchar just din bostad.

Vi på HusmanHagberg var först med ”Kommande-annonsering”, vilket passar dig som vet att du ska sälja, men inte när. Eftersom vi var först med detta har vi arbetat fram ett framgångsrikt recept för just detta ändamål.

Bostadsbilderna tas av professionell fotograf, samtidigt kan vi erbjuda drönarvyer och VR-bilder utan extra kostnad. Tillsammans med en snygg grafisk design får försäljningsmaterial och visningsbroschyrer en professionell förpackning.

Vid ytterligare önskemål av marknadsföring så ordnar vi givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-09-17.

GUSTAV SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Kungsbacka
 • Mark
 • Varberg
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
GUSTAV ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
Gustav Westergren har 5 rekommendationer

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Gustav till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Gustav

GUSTAV JOBBAR PÅ

Är du Gustav Westergren?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis