MäklarOfferter

Mitt mål är att säkerställa en smidig och trygg bostadsaffär, med fokus på att maximera slutpriset. Genom lång erfarenhet inom försäljning och ett stort kontaktnät strävar jag efter att skapa nöjda kunder, både säljare och köpare. Som mäklare med höga ambitioner och expertis inom service och försäljning är jag redo att guida dig genom en världsklass-affär. Kontakta mig för en lyhörd, påläst och kompetent partner inom bostadsaffärer.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Anders Westergård, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Anders Westergård samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Anders säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Med 15 års erfarenhet inom försäljning mot ontrade samt egen företagare inom restaurang och jobbcoaching och vinimportör har jag sadlat om och skapar en framtid som fastighetsmäklare och företagsmäklare. Dessa erfarenheter har gett mig en hög social kompetens och vinnarmentalitet som särskiljer mig från många mäklare. Varje objekt är unikt och jag kan snabbt sätta mig in i objektets möjligheter och skapa en vision för spekulanter.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Att arbeta aktivt med ett spekulantregister och genom att skapa och underhålla goda relationer med potentiella köpare kan jag säkerställa att mina kommande listningar når rätt målgrupp på ett effektivt sätt. Att ha ett försprång på det viset kan verkligen göra skillnad när det handlar om att snabbt sälja en fastighet till rätt köpare.

Att kombinera traditionella kanaler som Hemnet med mer moderna marknadsföringsplattformar som Instagram och Facebook visar jag min förmåga att anpassa mig till marknadens behov och maximera min synlighet. Via hårt arbete och att använda min erfarenhet och mitt nätverk till min fördel när jag marknadsför dina fastigheter.

Rekommendationer (0)

Anders har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Anders som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Anders Westergård

Anders jobbar som mäklare i Kungsbacka.

Objekttyper

Anders förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Anders erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Anders

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Anders

Anders Westergård är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
Stjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling KungsbackaNorra Torggatan 2, 434 30 KungsbackaBrev kungsbacka@lansfast.seTelefon 0300 - 32 33 44
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare