Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Karlsson & Uddare Kungsholmen

Karlsson & Uddare Kungsholmen

5 av 5 i betyg
Karlsson & Uddare Kungsholmen

Fastighetsmäklare Kungsholmen

Letar du efter en kunnig fastighetsmäklare som kan Kungsholmen innan och utan?
Kontakta oss för ditt livs viktigaste affär!
Karlsson & Uddare har varit verksamma på Kungsholmen sedan 1989. Varje år förmedlar vi flera hundra bostäder på Kungsholmen utan att tappa den personliga prägel som kommit att bli vårt signum. Här kan du läsa mer om vår försäljningsprocess.
För oss är varje försäljning unik. 96% av våra kunder kan tänkta sig att rekommendera oss till sina vänner. Det är ett riktigt bra betyg som vi är mycket stolta över!
Varmt välkommen in till vårt lokalkontor på Norr Mälarstrand 62!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Karlsson & Uddare Kungsholmen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Nils Ekmark mäklare
Nils Ekmark

PERSONLIGT ENGAGEMANG ÄR MIN NYCKEL Jag är nyfiken, öppen och social till min läggning och därmed naturligt intresserad av mina kunder och deras situation. Jag engagerar mig alltid full ut och ger allt. Något som visat sig vara vägen till framgång för både mig och mina kunder. Som Kungsholmsbo i tredje generationen kan jag varje vrå av min stadsdel och älskar den!

Mäklare Nils Ekmark
Simon Lindehell mäklare
Simon Lindehell

NOGGRANN, TRYGG OCH FOKUSERAD Inflyttad norrlänning som beskrivs som förtroendeingivande och noggrann. Jag arbetar med rak och tydlig kommunikation. Min ambition är att både säljare och köpare ska känna sig kontinuerligt uppdaterade i alla led i processen. I mina försäljningar är ingen detalj för liten. Välkommen att höra av er till mig så hjälper jag till med livets viktigaste affär!

Mäklare Simon Lindehell
Mats Uddare mäklare
Mats Uddare

Goda råd och rakt på sak. Jag grundade Karlsson & Uddare 1989. Under mina år som fastighetsmäklare har jag sålt hus och lägenheter över hela Stockholm, innanför såväl som utanför tullarna. Som mäklare är jag analytisk, konkret och rak. Jag kan min sak. Genom mina samlade erfarenheter och kunskaper kan jag hjälpa människor att hitta rätt, att hitta hem. Att hjälpa till och ge goda råd genom...

Mäklare Mats Uddare
Helena Ullhag mäklare
Helena Ullhag

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris! Jag vill att du ska bli så nöjd att du vill anlita mig igen och rekommendera mig till andra du känner för en lyckad försäljning. Jag har en löpande personlig kontakt med möjliga köpare genom såväl mitt egna nätverk som företagets. Jag...

Mäklare Helena Ullhag
Birgitta Sjögren mäklare
Birgitta Sjögren

Jag har jobbat som mäklare sedan 1997. Jag vet vad jag ska göra och när jag ska göra det. Många skulle nog säga att jag är envis. Och nyfiken. Det är några av egenskaperna som gör mig till en bra mäklare. Varje bostadsförsäljning kräver ett stort personligt engagemang. Mötet med människor, både säljare och spekulanter, är det bästa med mitt jobb. För mig är du som kund viktigast. Tillsammans...

Mäklare Birgitta Sjögren
Lil Sandberg mäklare
Lil Sandberg

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1993 och jag arbetar alltid för att mina uppdragsgivare skall göra en så bra bostadsaffär som möjligt. Mitt personliga engagemang, min mångåriga erfarenhet av fastighetsmäkleri, min känsla för service och mitt breda kontaktnät ger både köpare och säljare, en trygg affär!

Mäklare Lil Sandberg
Anna Havborg mäklare
Anna Havborg

MÅLMEDVETEN, POSITIV OCH NYFIKEN! Jag är en van och duktig förhandlare som brinner för att slutföra affärer. Vi genomför din bostadsaffär tillsammans och jag agerar gärna guide genom hela processen. Det jag uppskattar med yrket är de vändningar som snabbt kan uppstå och lösningarna som man finner för att tillgodose båda parternas intresse och ro affären i hamn. Jag har lång erfarenhet från...

Mäklare Anna Havborg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Kungsholmen.

Karlsson & Uddare Kungsholmen
Norr Mälarstrand 62
11235 Stockholm

info@karlssonuddare.se

08 - 522 301 00

Är du kontorschef på Karlsson & Uddare Kungsholmen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.