Norban Stockholm

4,9 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Norban Stockholm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Caroline Ahlén mäklare
Caroline Ahlén

Varje individ och bostadsaffär är unik och kräver därför lyhördhet och ett skräddarsytt upplägg efter dess behov. Det är det roligaste med mitt jobb, att varje dag inte är den andra lik. I mina...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Caroline Ahlén
Johanna Staaf mäklare
Johanna Staaf

Jag prioriterar kvalitet före kvantitet och ser till att lägga fullt fokus på den affären jag har igång. Detta har lett till flertalet rekordpriser, återkommande kunder och fina rekommendationer.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Johanna Staaf
Sandra Åström mäklare
Sandra Åström

Att genomgå ett bostadsbyte är för många något av de största affärerna man gör - jag ska genom passion och lyhördhet se till att det blir ditt livs bästa. Med en handbollsbakgrund och ett stort driv går jag in i varje försäljning med full fokus och maximal energi. Att anpassa mig helt till varje enskild person och bostad samt skapa nöjda kunder är enligt mig nyckeln till att nå ett högt...

Mäklare Sandra Åström
Nina Vieweg mäklare
Nina Vieweg

En bostadsaffär är bland det största man gör i livet och jag gör allt i min makt för att den ska kännas så trygg och spännande som möjligt för er. Kunskap om både område samt marknaden tillsammans med min energi gör att vi kommer slå rekord! Varmt välkommen att höra av dig så skräddarsyr vi något som passar just dig. Hoppas jag får förtroendet att bli just din mäklare!

Mäklare Nina Vieweg
Gabriella Hjorth mäklare
Gabriella Hjorth

Jag är en engagerad mäklare med mycket energi och väldigt mån om att både säljare och köpare ska vara nöjda genom hela processen.

Mäklare Gabriella Hjorth
Mäklarbild saknas
Emil Hagström

Med mig som din fastighetsmäklare kommer du inte bara känna dig trygg och välinformerad genom hela processen, utan också gå ut ur processen med maximal vinst från din bostadsförsäljning. För elfte året i rad sålde vi till högst slutpriser i samtliga storstadsregioner.

Mäklare Emil Hagström
Mäklarbild saknas
William Afsan

William Afsan är mäklare på Norban och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare William Afsan
Mäklarbild saknas
Vanja Wikström Malmsäter

Vanja Wikström Malmsäter är mäklare på Norban och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Gärdet, Kungsholmen, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Vanja Wikström Malmsäter
Mäklarbild saknas
Carolina Aravena

Carolina Aravena är mäklare på Norban och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Carolina Aravena
Mäklarbild saknas
Benjamin Afsan

Benjamin Afsan är mäklare på Norban och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Benjamin Afsan
Mäklarbild saknas
Amanda Persson

Amanda Persson är mäklare på Norban och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Amanda Persson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Stockholm.

Norban Stockholm
Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm

home@norban.se

010 - 750 06 00

Är du kontorschef på Norban Stockholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.