MäklarOfferter

Karlsson & Uddare

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Karlsson & Uddares samtliga 11 mäklare och 2 kontor.

Karlsson & Uddare
BetygStjärna4,8/5
Kontor2
Mäklare11

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Karlsson & Uddare, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Karlsson & Uddare samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Karlsson & Uddare - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Karlsson & Uddares samtliga kontor ligger.

Om Karlsson & Uddare

Karlsson & Uddare grundades 1989 och är en mäklarbyrå som arbetar efter övertygelsen att varje bostadsaffär är unik. Alla mäklare på Karlsson & Uddare lägger ner mycket tid och engagemang i varje objekt. Fokus ligger på kunden och med stor flexibilitet anpassas varje försäljning efter rådande förutsättningar, behov och önskemål.

Karlsson & Uddares mäklarkontor

Mäklarfirman har idag fyra mäklarkontor i Stockholms innerstad och i dess närområde och alla fastighetsmäklare på Karlsson & Uddare har god lokal kännedom för att på bästa sätt presentera bostaden för intresserade spekulanter, svara på frågor och funderingar och genomföra lyckade försäljningar.

Ett lokalkontor ligger i Hornsbergs strand, en av Kungsholmens nyaste stadsdelar, och förmedlar bostäder till kunder som söker ett trivsamt boende i ett aktivt och levande bostadsområde men närhet till både bad och innerstadens puls. På Kungsholmen finns Karlsson & Uddares största kontor och här arbetar flera kunniga och engagerade mäklare. Kungsholmen är ett attraktivt bostadsområde med härliga grönområden, bad- och båtliv och med goda kommunikationer in till city. På Lilla Essingen finns också ett mäklarkontor som förmedlar bostäder på Lilla och Stora Essingen. Här finns en charmig småstadskänsla, härliga promenadstråk och många vackra byggnader som gör Essingeöarna mycket populära att bo på. Den som söker en mäklare som kan det mesta om Saltsjöbaden kan också vända sig till Karlsson & Uddare eftersom mäklarfirman har ett mäklarkontor även där. Karlsson & Uddare har en stark övertygelse att ju bättre en mäklare känner till lokalområdet desto bättre kan de även hjälpa både säljaren och köparen i försäljningsprocessen. Säljaren får sin bostad såld till rätt pris och köparen får ett framtida hem att bo och trivas i.

Att sälja en bostad med Karlsson & Uddare

Försäljningsprocessen börjar med ett hembesök hos säljaren för en kostnadsfri värdering. Värderingen grundar sig på bostadens storlek, läge och skick. Självklart kontrollerar även mäklaren hur marknadsläget ser ut och vad liknande försäljningar i området har gett för resultat. Inför marknadsföringen och visningen tas sedan bilder av bostaden. En professionell fotograf ingår i mäklararvodet. Karlsson & Uddare kan även erbjuda konsultation med en inredare som kan hjälpa till att skapa en inbjudande miljö och lyfta fram bostadens finaste detaljer.

I en exklusiv objektsbeskrivning presenteras och marknadsförs bostaden online på olika webbsidor och i sociala medier men även i tryckt media. För att nå så många potentiella köpare som möjligt exponeras också huset i mäklarkontorets fönster och genom Karlsson & Uddare spekulantregister.

För att visningarna ska passa både säljaren och intresserade spekulanter kan mäklaren erbjuda förhandsvisningar, helgvisningar, kvällsvisningar och privata visningar. En mäklare är alltid på plats för att ge ett professionellt bemötande och kunna svara på alla frågor och funderingar. Efter visningen tar mäklaren kontakt med alla spekulanter och sedan drar budgivningen igång. Karlsson & Uddare använder en öppen budgivning. Det innebär att både säljaren och de som lägger bud får löpande information om inkomna bud. Detta kan ske via telefon, e-post eller sms. När säljaren accepterat ett bud skrivs ett kontrakt under och då redovisas också alla bud i en sammanställning. Ofta betalas också handpenningen vid detta tillfälle. På tillträdesdagen träffas säljare, köpare och mäklare en gång till och resterande köpeskilling betalas och nycklarna lämnas över till den nya ägaren.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare