Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Karlstad

Fastighetsbyrån Karlstad

4,9 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Hej!
Vi marknadsför våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt. Som ledande mäklarkedja har vi knutit till oss duktiga
samarbetspartners, så som vårt nära samarbete med Swedbank som ger dig snabb
service med all tänkbar ekonomisk rådgivning, både vad gäller bostadsfinansiering och försäkringsfrågor.

Oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja, tveka inte att kontakta oss om du har frågor och funderingar kring ditt boende. Vi hjälper dig gärna.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Karlstad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Amanda Arvidsson mäklare
Amanda Arvidsson

Mitt enda mål är i slutändan att ha riktigt nöjda kunder. Jag ser till att med ett stort engagemang, lyhördhet, erfarenhet och strategiska sätt skapa en affär som gynnar både köpare och säljare. Utöver ett högt slutpris är jag även uppmärksam på alla andra viktiga komponenter för en framgångsrik affär - så som överenskommelse gällande tillträde, extravisningar på kort varsel, flexibilitet kring...

Mäklare Amanda Arvidsson
Jonas Linsell mäklare
Jonas Linsell

Specialiserad bostadsrättsmäklare sedan 2013.

Mäklare Jonas Linsell
Emma Björkman mäklare
Emma Björkman

Jag är en driven, noggrann och ödmjuk person som lägger ner mycket tid och energi på varje enskild bostadsaffär, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder genom åren. Genom mitt engagemang och min tillgänglighet i kombination med vårt starka varumärke och Sveriges största spekulantregister har jag bästa möjliga förutsättningar att ge er den service och kunskap som ni behöver...

Mäklare Emma Björkman
Felix Larsson mäklare
Felix Larsson

Jag drivs framåt av viljan att alltid ha nöjda kunder och överträffa kundernas förväntningar! Detta gör jag med min höga ambition, mitt engagemang och min målmedvetenhet. Med flera år inom sälj- och servicebranschen vet jag att varje affär är unik och bör anpassas därefter.

Mäklare Felix Larsson
Kristin Bryntesson mäklare
Kristin Bryntesson

Kristin Bryntesson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Hammarö, Skoghall, Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Kristin Bryntesson
Andreas Magnusson mäklare
Andreas Magnusson

Andreas Magnusson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Filipstad, Forshaga, Hammarö och Karlstad.

Mäklare Andreas Magnusson
Mäklarbild saknas
Ida Forsman

Ida Forsman är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Forshaga, Grums, Hammarö, Karlstad, Kil och Kristinehamn.

Mäklare Ida Forsman
Mäklarbild saknas
Emmy Didriksson

Emmy Didriksson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Hammarö, Skoghall, Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Emmy Didriksson
Mäklarbild saknas
Valentina Hoti

Valentina Hoti är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Forshaga, Hammarö, Karlstad och Kil.

Mäklare Valentina Hoti
Mäklarbild saknas
Linnea Grahn

Linnea Grahn är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Hammarö, Skoghall, Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Linnea Grahn
Mäklarbild saknas
Adam Varberg

Adam Varberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Forshaga, Hammarö, Karlstad och Kil.

Mäklare Adam Varberg
Mäklarbild saknas
André Byström

André Byström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg, Väse och Kil.

Mäklare André Byström
Mäklarbild saknas
Ellen Larsson

Ellen Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Forshaga, Hammarö, Karlstad och Kil.

Mäklare Ellen Larsson
Mäklarbild saknas
Fredrik Jäfverström

Fredrik Jäfverström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg, Väse och Kil.

Mäklare Fredrik Jäfverström
Mäklarbild saknas
Sanna Mattsson

Sanna Mattsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg, Väse och Kil.

Mäklare Sanna Mattsson
Mäklarbild saknas
Gita Erlandsson

Gita Erlandsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Forshaga, Hammarö, Karlstad och Kil.

Mäklare Gita Erlandsson
Mäklarbild saknas
Mattias Åkerblom

Mattias Åkerblom är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Hammarö, Skoghall, Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg, Väse och Kil.

Mäklare Mattias Åkerblom
Mäklarbild saknas
Norbert Vajda

Norbert Vajda är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Forshaga, Hammarö, Karlstad och Kil.

Mäklare Norbert Vajda
Mäklarbild saknas
Kristoffer Kullberg

Kristoffer Kullberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg, Väse och Kil.

Mäklare Kristoffer Kullberg
Mäklarbild saknas
Emma Pettergård

Emma Pettergård är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Emma Pettergård
Mäklarbild saknas
Jonas Björk

Jonas Björk är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Hammarö, Skoghall, Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Jonas Björk

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Karlstad.

Fastighetsbyrån Karlstad
Östra Torggatan 14
65224 Karlstad

karlstad@fastighetsbyran.se

054-18 52 40

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Karlstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.