Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Oscar Jansson, Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare

Oscar
Jansson
Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare

Om Oscar Jansson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Oscar?

Jag är en extremt driven person som lägger väldigt stor vikt på att samtliga parter ska vara nöjda. För mig är det viktigaste egenskaperna hos en mäklare trygghet, förtroende och engagemang vilket är just det jag jobbar efter och anlitar du mig garanterar jag dig hårt slit, lång erfarenhet, tillgänglighet, noggrannhet samt en full mäklartjänst på alla delar. Detta kombinerat med vårt unika koncept på Properties & Partners så kan jag ge dig en komplett mäklartjänst med otroligt bred marknadsföring, full fokus och engagemang genom hela affären. Allt det bästa selekterat ut för att ge dig det bästa! Jag vet vad som krävs för att göra en mycket lyckad försäljning och selekterat ut det bästa för dig som kund. Detta resulterar i högsta slutpriser, gång efter gång.

Vad skiljer Oscar Jansson från andra mäklare?

Jag har varit aktiv i mäklarbranschen sedan 2017 och sedan dess varit på flertalet byråer. Utöver detta har jag studerat i Gävle under 3 och 1/2 år på fastighetsmäklarprogrammet, jag har därmed byggt upp en gedigen erfarenhet över åren. År 2022 öppnade vi Properties & Partners Eneby och blev del av en ny och modern mäklarbyrå men med lång och bred erfarenhet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Finspång och har bott där nästintill hela mitt liv, så jag kan Finspångs och Norrköpings kommun. Med stor släkt, många kompisar och ett antal förmedlingsuppdrag så har jag varit runt i både Finspång samt Norrköping och kan ditt område!

Hur marknadsför Oscar sina bostadsförsäljningar?

Jag har ett stort antal sätt jag marknadsför bostäder på. Delvis annonserar jag på Hemnet som alla andra. Utöver det marknadsför jag även mina objekt delvis i tidningar samt väldigt mycket på sociala medier, både genom mina konton, våra företagskonton men såklart även genom betald annonsering vilket genererar väldigt mycket visningar. Jag laddar såklart även upp objekten på vår hemsida, utnyttjar vårat breda spekulantregister men delar också ut mycket reklam kopplat till varje objekt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-11-18.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Oscar säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Finspång
 • Norrköping
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Oscar erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
OSCARS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Oscar Jansson
är mäklare på

Är du Oscar Jansson?
Logga in och redigera din presentation här.