Oscar Jansson, Mäklare på ERA Mäklare

Oscar
Jansson
Mäklare på ERA Mäklare

Om Oscar Jansson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Oscar?

Jag valde att bli mäklare för att ha ett jobb som gav mig möjligheten att vara ute mycket och både träffa samt lära känna nya människor. Som person ogillar jag samt tycker det är onödigt med konflikter så att samtliga parter är nöjda rakt igenom varje process är min högsta prioritet. Jag älskar att lära mig nya saker och att konstant utvecklas så det finns ingen typ av förmedling jag inte vill ta mig an.

Ni kan följa mig på instagram och facebook för mer information samt bilder/filmer på kommande, nuvarande och föregående objekt. Ni hittar mig på @Fastighetsmäklare.Jansson.

Om det är något ni undrar över, går i säljtankar eller kanske bara funderar på vad er bostad är värd så tveka inte på att höra av er. Jag ser fram emot erat samtal.

Vad skiljer Oscar Jansson från andra mäklare?

Man säger att varje affär är helt unik och det är just därför magkänsla är viktigt samt att ni i slutändan känner att ni har hittat både rätt mäklare men också rätt hem. På ERA jobbar vi med kundnöjdhet och att hjälpa varandra så det finns ingen förmedling som blir för svår eller jobbig vilket också går att se på att vi har de nöjdaste kunderna de senaste 8 av 9 åren inom vår franchise.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag växte upp i Finspång och har bott där så gott som i hela mitt liv, jag kan Finspångs kommun bättre än jag själv skulle vilja erkänna. Med stor släkt och många kompisar har jag varit runt en del i Finspång, som exempelvis Rejmyre, Hällestad, Ramstorp och Lotorp mm. Detsamma gäller Norrköping och även om jag inte känner till kommunen lika väl så har jag alltid dragit mig mot staden, så jag vet att jag snabbt kommer att känna igen mig.

Hur marknadsför Oscar sina bostadsförsäljningar?

Vi har ett stort antal sätt vi marknadsför bostäder på. Delvis annonserar jag på Hemnet likt många andra, jag använder mig däremot även av en liknande sida för bostäder som mest är inriktad på kommande försäljningar. Utöver dessa två marknadsför jag även mina objekt delvis i tidningar samt på sociala medier, både genom mina konton men även genom betald annonsering.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-10-08.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Oscar säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Oscar erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Oscar Jansson
är mäklare på

Är du Oscar Jansson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis