Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Gustav Stenberg, Mäklare på SkandiaMäklarna Nacka

Gustav
Stenberg
Mäklare på SkandiaMäklarna

5 av 5 i betyg

Om Gustav Stenberg

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Gustav?

När du anlitar mig så får du 100% engagemang! Jag lämnar ingenting åt slumpen och går de extra milen för att just din försäljning ska bli så bra som det bara är möjligt. Min målbild är att både säljare och köpare ska lämna tillträdet nöjda vilket inte behöver vara ett motsatsförhållande.

Som mäklare är jag:

Lyhörd - Påläst - Metodisk - Driven

Jag är ödmjuk inför faktumet att varje affär och livssituation ser annorlunda ut. Min ambition är därför att vara anpassningsbar och att våran relation ska bygga på förtroende och ömsesidig respekt.

Det som driver mig är känslan av att få hjälpa mina kunder med deras största affär i livet. Något som är stort och viktigt på riktigt! Därför jobbar jag strukturerat, långsiktigt och metodiskt för att maximera din försäljning på bästa sätt

Vad skiljer Gustav Stenberg från andra mäklare?

Det som skiljer mig åt är mitt stora intresse för människor, min extremt stora vilja att prestera på topp samt min skånska dialekt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Nackas mix mellan den stadsnära plusen och det natursköna charmar verkligen mig. Bostadsmarknaden är expansiv med en stor spridning på både bostäder och människor vilket passar mig perfekt! Framtiden för området kommer bli spännande med tunnelbanan som kommer erbjuda bättre och smidigare kommunikation och med det så kommer alla nya bostäder. Nacka växer så det knakar och det är otroligt kul att vara med på den resan!

Hur marknadsför Gustav sina bostadsförsäljningar?

Så bra som möjligt. Såklart de digitala bostadssajterna som exempelvis Hemnet m.fl. är självklara kanaler att exponeras i. Därutöver marknadsför jag mina objekt lokalt via sociala medier samt via banners på nyhetssajter.

Jag gör alltid lokala utskick i samband med publiceringen där jag skickar ut cirka 300 inbjudningar till visningen i objektets närområde. Dessutom marknadsför jag alltid mina objekt direkt till mitt breda spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-03-01.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Gustav säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Gustav erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Gustav Stenberg
är mäklare på

Är du Gustav Stenberg?
Logga in och redigera din presentation här.