MäklarOfferter

Svenska Hem

Mäklare1
Att sälja sin bostad är vanligtvis den största affären man gör i sitt liv, därför är det mycket viktigt att man som säljare får den allra bästa hjälpen och rådgivning i alla stadier av denna viktiga affär. Att välja mäklare handlar om förtroende, när du anlitar oss vet du att du kommer att hamna i trygga händer. Vi som arbetar som fastighetsmäklare på Svenska Hem är registrerade fastighetsmäklare med gedigen fastighetsmäklarutbildning samt även ytterligare ekonomisk/juridisk universitetsutbildning. Vi har mångårig yrkeserfarenhet med vana av alla typer av försäljningar vi är dessutom ledamöter i Mäklarsamfundet med ansvarsförsäkringar och fortbildningskrav Vi arbetar alltid för att ge en unik och personlig beskrivning av just er bostad och era kvarter. Vi arbetar alltid med stort personligt engagemang för en lönande och trygg bostadsförsäljning.

Mäklare (1)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Svenska Hem.

Tarja Radencrantz
Tarja RadencrantzBrevtarja@sehem.seTelefon070-585 70 00
Begär offertPil

Kontaktuppgifter

Adress:Järnvägsgatan 36131 54 NackaKarta
Kontaktuppgifter:Brevinfo@sehem.seTelefon08-714 04 05
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil