Mäklarringen Örebro

Mäklarringen Örebro

Mäklarringen Örebro

MÄKLARRINGEN ÖREBRO
Vill du köpa eller sälja en bostad i Örebro län?
Då har du kommit rätt!
Mäklarringen i Örebro erbjuder dig som ska sälja din bostad ett heltäckande koncept med allt från fri värdering av bostaden till rådgivning, budgivning och försäljning.

Vi har några av Sveriges längsta erfarenheter inom fastighetsförsäljning, vilket är en trygghet för dig som kund, och vi har de bästa förutsättningarna att hjälpa både dig som ska sälja och köpa ny bostad i Örebro Län. Ring eller maila oss redan idag, på telefon 019-12 65 50 eller e-post orebro@maklarringen.se, och låt oss berätta vad vi kan göra för dig.

Mäklarna som har svar på dina bostadsfrågor
Mäklarringen Örebro är ett fristående mäklarkontor inom Mäklarringen. Vi ställer höga krav på våra mäklare när det gäller kundkontakter, kompetens och etik. Alla har en gedigen mäklarutbildning och vi är självklart försäkrade, registrerade och auktoriserade. Vi kan även hjälpa dig med bankkontakter, försäkringsbolag, jurister, flyttfirmor och städbolag. Tack vare vårt utvecklade kontaktnät kan vi också svara på frågor som rör förskolor, skolor och kommunikationer.

Vi på Mäklarringen Örebro är aktiva inom hela Örebro län. Vi förmedlar försäljningar av villor, bostadsrätter, nyproduktion, tomter, fritidshus, jord- och skogsfastigheter samt kommersiella fastigheter.

Kontakta oss för fri värdering och offert. Vi lovar att det lönar sig!

Välkommen att besöka oss på Järnvägsgatan 38 i Örebro eller slå oss en signal på telefonnummer 019-12 65 50.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Bim Rylander
Bim Rylander mäklare
Bim Rylander

Jag vill att du som säljare skall avsluta din fastighetsaffär med ett lätt hjärta. Jag gör allt för att hitta den köpare som ser värdet och som verkligen uppskattar din bostad. Det för att i slutänden få högsta möjliga slutpris.

Mäklare Leif Lindell
Leif Lindell mäklare
Leif Lindell

Jag genomför alltid varje försäljning med stort hjärta där högsta möjliga resultat står i fokus. Du som kund ska alltid känna dig väl omhändertagen och 110% nöjd med mitt arbete. Jag hittar köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris! Det är min nyckel för en lyckad försäljning. Välkommen att kontakta mig för ett trevligt samarbete!

Mäklare Mia Matthews
Mia Matthews mäklare
Mia Matthews

Mia heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på Mäklarringen i Örebro. Att vara fastighetsmäklare är verkligen ett jobb som ligger mig varmt om hjärtat och det är ett privilegium att hjälpa dig i din bostadsaffär. Mitt arbetsområde är vida brett och jag har som motto engagemang och noggrannhet. Att vi tillsammans skapar ett förtroende som jag förvaltar väl och alltid gör mitt yttersta för att...

Mäklare Maria Falk
Maria Falk mäklare
Maria Falk

Maria Falk är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, villor i Örebro.

Mäklare Charles Rossheim
Charles Rossheim

Charles Rossheim är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Örebro.

Mäklarringen Örebro

Järnvägsgatan 38
70362 Örebro

orebro@maklarringen.se

019-12 65 50

Är du kontorschef på Mäklarringen Örebro?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.