Anna Hellgren, Mäklare på BOSTHLM

Anna Hellgren Mäklare på BOSTHLM

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anna?

Jag har en energi och en glädje som smittar av sig på både säljare och köpare. Jag har fjorton års erfarenhet som fastighetsmäklare i Nacka och en bakgrund som civilekonom.

Jag tror på att rakhet och tydlighet alltid är bäst och att trygga köpare betalar mer. Säljprocessen ska vara transparent med täta kontakter. Detta har gjort mig till en framgångsrik mäklare med många nöjda kunder och höga slutpriser. Jag tillhör sedan flera år de högst omsättande mäklarna i kommunen. ”Engagerad” och ”kompetent” är två ord som återkommer i kundutvärderingarna.

Vad skiljer Anna Hellgren från andra mäklare?

Att sälja, köpa och förmedla en bostad är en process som består av 100-tals små och viktiga beslut. Jag vet att slutresultatet är summan av alla de beslut vi tillsammans fattar under resans gång – och att en lyckad försäljning är långt ifrån en tillfällighet.

Med min långa erfarenhet av försäljning, juridik och mäkleri hjälper jag dig rätt. Allt för att få så mycket betalt det någonsin går och trygg och bra försäljning,

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar främst i Nacka kommun - där jag själv även bor sedan många år med med två söner, man, hönor och en hundvalp. Det innebär att jag verkligen vet vad vår kommun kan erbjuda i termer av skolor, natur och service. Folk köper hela konceptet med en viss livsstil - inte bara din bostad - och då gäller det att ha koll för att vinna förtroende.

Hur marknadsför Anna sina bostadsförsäljningar?

Till skillnad från många andra så presenterar jag ditt objekt på samtliga bostadsajter. Vi marknadsför även i sociala kanaler som Instagram och Facebook så att så många spekulanter som möjligt får chansen att upptäcka just ditt objekt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-06-03.

ANNA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ANNAS PROSPEKT
Anna Hellgren har 2 rekommendationer

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anna

ANNA JOBBAR PÅ

Är du Anna Hellgren?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis