Oscar Wittberg, Mäklare på Widerlöv & Co Stockholm

Oscar
Wittberg
Mäklare på Widerlöv & Co

4,3 av 5 i betyg
Visa Oscars rekommendationer

Om Oscar Wittberg

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Oscar?

Jag har världens bästa jobb! Sedan en tid tillbaka jobbar jag nämligen som fastighetsmäklare i Nacka och stortrivs med att varje dag få hjälpa mina säljare och köpare genom en av deras livs största affärer. Jag är en mycket kreativ person som har lätt för att hitta nya vägar och idéer till lösningar samt gör alltid mitt jobb med största noggrannhet. Jag får ofta höra att min entusiasm smittar av sig och bidrar till en god stämning och glada säljare och köpare. Jag ser fram emot ett gott samarbete! När börjar vi?

Vad skiljer Oscar Wittberg från andra mäklare?

Jag arbetar på Bo|Sthlm vilket är en firma som drivs av att göra det lilla extra för kunderna precis som jag själv. Jag har bott i Nacka hela mitt liv och kan området i sin helhet. Det finns inte en sten jag inte har vänt på. Med detta sagt så finns det ingen mäklare på den lokala marknaden som kan förmedla fördelarna med att bo just i Nacka.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Nacka är ett populärt område som har närhet till både natur och stad. Eftersom jag känner till Nackas alla fördelar har jag ett övertag gentemot andra mäklare i området med mindre lokalkännedom än mig.
Jag vet vart alla skolor, busstationer, restauranger, promenadstråk och matbutiker ligger och när de stänger eller när sista bussen går.

Nackas marknad har präglats av ett högt utbud redan från hösten 2017 och med medias påtryckningar om "bostadsbubblan" som kommer spricka så har priserna rasat med ca 8 % i Nacka från sin höjd i Augusti 2017. Det är inte unikt för Nacka så om man ska röra på sig från bostaden så ser det likadant ut för andra delar i landet. Kontakta mig så berättar jag mer detaljerat och uppdaterat.

Hur marknadsför Oscar sina bostadsförsäljningar?

Med stor noggrannhet och känsla. Jag använder mig av alla kanaler som man kan tänka sig. Jag har ett brett kontaktnät i Nacka vilket jag använder mig av för att hitta köpare till just din bostad..

Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.

Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-12-13.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Oscar säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Oscar erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Oscar Wittberg
är mäklare på

Är du Oscar Wittberg?
Logga in och redigera din presentation här.