Våningen & Villan Trelleborg

Våningen & Villan Trelleborg

5 av 5 i betyg
Våningen & Villan Trelleborg

Vi får bostäder sålda i Trelleborg.
Våningen & Villan har slagit upp kontor i palmernas stad; Trelleborg! Efter att framgångsrikt ha öppnat upp på Näset, i Helsingborg, Lund och Svedala breddar vi det skånska utbudet även längs med sydkusten.

Trelleborg är en stad med anor, ända tillbaka till järnåldern, och med det en av Skånes äldsta städer. Det sätter en särskild prägel på stadsbilden och bostadshusen som ryms däri. Vi har länge mäklat i området och nu vet vi att staden är redo för Våningen & Villan.

I Trelleborg har vi erfarna skånemäklare som gärna förmedlar både våningar och villor. De kan sin stad och dess omgivning. När du väljer att sälja, köpa eller värdera din bostad med oss kan du vara säker på att affären sköts professionellt och backas upp av alla våra resurser, från över 80 mäklares kompetens och nätverk till kundcenter och vår egen in-house marknadsavdelning.


Du väljer – vi säljer!
Vi gillar mervärden och låter alltid två sådana ingå i din bostadsaffär. Det fina är att det är du själv som väljer vilka som ska ingå! Låt oss ta hand om flyttstädningen till exempel. Välj att visa upp din bostads romantiska sidor med kvällsbilder eller nå rätt köpare med målgruppsanpassade annonser. Rusta hemmet för visning med homestyling eller maximera räckvidden online med Digital Deluxe. Du väljer, vi säljer!

Din lokala mäklare i Trelleborg.
Vi kan Trelleborg med Sjövik, Väster Jär, Flinthög, Högalid, Knäckekärr, Prästahejdan, Vannhög, Änghög, Granlunda, Trelleborgs Centrum, Akka, Malörten, Pilevall, Hallabacken, Kattebäck, Flaningen, Friheden, Österlid, Fagerängen, Öster Jär, Östra Stranden, Åhus och vidare. Vi får bostäder sålda i hela Trelleborg!
Givetvis förmedlar vi även bostäder på landet och i städer och byar runt om Trelleborg. Anderslöv, Skegrie, Smygehamn, Ystad och Västra Tommarp är några exempel på platser där vi får bostäder sålda.

Kostnadsfri värdering är en självklarhet.

Våningen & Villan Trelleborg
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Erik Claesson mäklare
Erik Claesson

Funderar du på att sälja din bostad tillsammans med mig? Tillsammans sätter vi upp ett mål som vi ser till att vi når. Jag tror på att vara affärsmässig genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Tack vare mångårig erfarenhet av försäljning och service har jag de verktyg och den kunskapen som behövs för att göra din bostadsaffär trygg och lyckad. Jag är en...

Mäklare Erik Claesson
Emma Stenkvist mäklare
Emma Stenkvist

Emma Stenkvist är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Burlöv, Fosie, Gastelyckan, Gunnesbo, Husie, Hyllie, Ideon Pålsjö, Kirseberg, Klostergården, Kobjer, Kävlinge, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Lomma, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången, Nilstorp, Norra Fäladen, Norra Innerstaden, Norra Universitetsområdet, Nöbbelöv, Oxie,...

Mäklare Emma Stenkvist
Mäklarbild saknas
Mikael Öhlin

Mikael Öhlin är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Burlöv, Fosie, Gastelyckan, Gunnesbo, Husie, Hyllie, Ideon Pålsjö, Kirseberg, Klostergården, Kobjer, Kävlinge, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Lomma, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången, Nilstorp, Norra Fäladen, Norra Innerstaden, Norra Universitetsområdet, Nöbbelöv, Oxie,...

Mäklare Mikael Öhlin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Trelleborg.

Våningen & Villan Trelleborg
Strandgatan 6
Trelleborg

info@vaningen.se

0410–35 30 00

www.vaningen.se

Är du kontorschef på Våningen & Villan Trelleborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis