MäklarOfferter
UX Home
BetygStjärna4,7/5
Kontor3
Mäklare5

UX Home AB

UX Home är den 94:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 5 mäklare fördelat på 3 mäklarkontor.
Begär offertPil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Mäklarkedjans samtliga kontor (3)

UX Homes samtliga kontor med kontaktuppgifter, adresser och öppettider.

Stjärna4,7/5
Ux Home NorrköpingLindövägen 68, 60228 NorrköpingBrev norrkoping@uxhome.seTelefon 011 10 40 50
Ux Home Stockholm BoByrånCarl Akrells Gata 4, 11551 StockholmBrev bjorn.olofsson@uxhome.seTelefon 070811 50 07
UX Home Storstad Lokaler & BostäderVästmannagatan 34, 113 25 StockholmBrev info@storstadlokalerbostader.seTelefon 08-31 20 00
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16600+ omdömen

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var UX Homes samtliga kontor ligger.

Om UX Home

UX Home fungerar som en plattform dit mäklare kan ansluta sig. Mäklaren är Powered by UX Home men arbetar självständigt och kan på så sätt skräddarsy hela försäljningsprocessen efter säljarens och objektets unika förutsättningar. Konceptet är nytt och bryter med en lång tradition av franchise i mäklarbranschen där många mäklarkontor är franchisetagare till en större mäklarfirma. UX Home erbjuder istället fastighetsmäklare som ansluter sig till en plattform med digitala och analoga tjänster som mäklaren kan använda för att i sin tur hjälpa sina kunder till riktigt bra bostadsaffärer. I plattformen kan mäklare samverka på olika sätt och hjälpa varandra och visionen är helt enkelt att förändra och förbättra villkoren för framtida mäklare och för hela mäklarbranschen. Hos UX Home finns många olika tjänster tillgängliga. UX Home har till exempel egna IT-utvecklare och experter på sociala medier som kan hjälpa en mäklare att bygga upp sitt varumärke, med Powered by UX Home i bakgrunden som en kvalitetsstämpel. Men det viktigaste för UX Home är att säljaren och köparen av en bostad ska bli nöjda med affären.

Kundfördelar med UX Home

UX Home erbjuder sina anslutna mäklare en stor digital portal av tjänster vilket också innebär att det finns en stor flexibilitet att anpassa varje försäljning efter de förutsättningar som finns. Tillsammans med mäklaren går säljaren igenom försäljningen och lägger upp en plan för hur processen ska se ut. En korrekt analys och en bra strategi för processen ökar chanserna till ett högre försäljningspris. Mäklaren tar även ett rimligt och prisvärt mäklararvode. Alla mäklare som anslutit sig till UX Home har stor yrkesskicklighet och erfarenhet och guidar sina kunder på ett tryggt och lugnt sätt fram till påskrivet kontrakt och tillträde. UX Home erbjuder även ett försäkringspaket, UX Trygg, för den som önskar.

Mäklare på UX Home vet att visningen är spekulantens första besök till det som kanske ska bli hens framtida hem och därför är visningarna en mycket viktig arena. Mäklarens jobb är att på ett professionellt sätt välkomna alla, visa runt och svara på frågor och funderingar. För att hitta spekulanter arbetar mäklaren aktivt genom att marknadsföra bostaden på olika webbsidor och i sociala medier men även genom sitt kontaktnät och via UX Homes spekulantregister. Budgivningen är också en mycket viktig del i försäljningsprocessen och här måste mäklaren skapa ett forum där både säljaren och köparen känner sig trygga. Efter budgivningen är mäklaren med vid kontraktsskrivningen och kan även hjälpa till med deklarationen av försäljningen.

Tilläggs- och valmöjligheter

Alla bostadsförsäljningar är olika och därför finns flera tilläggs- och valmöjligheter hos UX Home. Kunden kan till exempel boka flyttstädning, homestyling och extravisningar genom sin mäklare. När säljaren och mäklare träffas första gången presenterar mäklaren vilka tjänster som finns tillgängliga.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil