UX Home

UX Home

UX Home

Huvudkontor UX Home AB 4,6 av 5 i betyg Orgnummer: 559177-1968

Besöksadress: Lindövägen 68 Postadress: 602 28 Norrköping

Telefon: 011-333 00 22 E-post: admin@uxhome.se Hemsida: uxhome.se

UX Home är den 84:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 5 mäklare fördelat på 3 mäklarkontor.

UX Home

UX Home fungerar som en plattform dit mäklare kan ansluta sig. Mäklaren är Powered by UX Home men arbetar självständigt och kan på så sätt skräddarsy hela försäljningsprocessen efter säljarens och objektets unika förutsättningar. Konceptet är nytt och bryter med en lång tradition av franchise i mäklarbranschen där många mäklarkontor är franchisetagare till en större mäklarfirma. UX Home erbjuder istället fastighetsmäklare som ansluter sig till en plattform med digitala och analoga tjänster som mäklaren kan använda för att i sin tur hjälpa sina kunder till riktigt bra bostadsaffärer. I plattformen kan mäklare samverka på olika sätt och hjälpa varandra och visionen är helt enkelt att förändra och förbättra villkoren för framtida mäklare och för hela mäklarbranschen. Hos UX Home finns många olika tjänster tillgängliga. UX Home har till exempel egna IT-utvecklare och experter på sociala medier som kan hjälpa en mäklare att bygga upp sitt varumärke, med Powered by UX Home i bakgrunden som en kvalitetsstämpel. Men det viktigaste för UX Home är att säljaren och köparen av en bostad ska bli nöjda med affären.

Kundfördelar med UX Home

UX Home erbjuder sina anslutna mäklare en stor digital portal av tjänster vilket också innebär att det finns en stor flexibilitet att anpassa varje försäljning efter de förutsättningar som finns. Tillsammans med mäklaren går säljaren igenom försäljningen och lägger upp en plan för hur processen ska se ut. En korrekt analys och en bra strategi för processen ökar chanserna till ett högre försäljningspris. Mäklaren tar även ett rimligt och prisvärt mäklararvode. Alla mäklare som anslutit sig till UX Home har stor yrkesskicklighet och erfarenhet och guidar sina kunder på ett tryggt och lugnt sätt fram till påskrivet kontrakt och tillträde. UX Home erbjuder även ett försäkringspaket, UX Trygg, för den som önskar.

Mäklare på UX Home vet att visningen är spekulantens första besök till det som kanske ska bli hens framtida hem och därför är visningarna en mycket viktig arena. Mäklarens jobb är att på ett professionellt sätt välkomna alla, visa runt och svara på frågor och funderingar. För att hitta spekulanter arbetar mäklaren aktivt genom att marknadsföra bostaden på olika webbsidor och i sociala medier men även genom sitt kontaktnät och via UX Homes spekulantregister. Budgivningen är också en mycket viktig del i försäljningsprocessen och här måste mäklaren skapa ett forum där både säljaren och köparen känner sig trygga. Efter budgivningen är mäklaren med vid kontraktsskrivningen och kan även hjälpa till med deklarationen av försäljningen.

Tilläggs- och valmöjligheter

Alla bostadsförsäljningar är olika och därför finns flera tilläggs- och valmöjligheter hos UX Home. Kunden kan till exempel boka flyttstädning, homestyling och extravisningar genom sin mäklare. När säljaren och mäklare träffas första gången presenterar mäklaren vilka tjänster som finns tillgängliga.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla UX Homes kontor

Jämför
mäklare gratis