Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
URBAN by ESNY Stockholm

URBAN by ESNY Stockholm

5 av 5 i betyg
URBAN by ESNY Stockholm

DET HÄR ÄR URBAN BY ESNY

Med Eklund Stockholm New York som systerbolag känner vi samma höga ambitionsnivå och har gjort sedan företaget startades. Vi finns här för att ge dig bästa möjliga service och har stor kunskap om bostäder i förorten. Med en tunnelbaneresa på 10 minuter från innerstan tar du dig till förorten med alla dess vackra grönområden. Vi på URBAN by ESNY tycker det är dags att ge förorten samma uppmärksamhet som innerstan.

Med en tydlig och enkel prismodell kan du vara trygg i att du vet vad du betalar för. Vi är transparenta hela vägen och om vi inte lyckas sälja din bostad så ger vi dig 10 000:-. Ja, det är sant! Vi på URBAN by ESNY drivs av både vår egen och våra kunders framgång. Därför känns det extra viktigt att dina önskemål blir infriade. På så sätt blir båda parter 100% nöjda!

Välkommen att höra av dig för en fri värdering av din bostad!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

URBAN by ESNY Stockholm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Oskar Fröblom mäklare
Oskar Fröblom

Jag drivs av att överträffa mina kunders förväntningar och utför varje moment i försäljningsuppdraget såsom jag hade önskat att min mäklare skulle agera om det var min bostad som var till salu. Jag drivs av att sätta nya rekord. Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Oskar Fröblom
Bruna Liborio mäklare
Bruna Liborio

Efter flera års erfarenhet av fastighetsbranschen, vet jag att varje bostadsaffär är unik. Kunnighet, kvalitet samt noggranna förberedelser är viktiga förutsättningar och skillnaden mellan en bra bostadsaffär och en riktig lyckad sådan. Min drivkraft är att både köpare och säljare skall känna sig så pass trygga och vara så pass nöjda att jag blir det självklara valet vid kommande bostadsaffärer....

Mäklare Bruna Liborio
Azad Daoud mäklare
Azad Daoud

Jag drivs av rekord och ser varje enskild affär, oberoende av pris och storlek, som mitt viktigaste uppdrag. Inte bara för att få ut ett så högt pris som möjligt utan för att få de nöjdaste kunderna. Jag är uppvuxen i Norrland vilket förklarar min ödmjuka attityd och grundliga tillvägagångssätt. Innan jag började på ESNY var jag stjärnmäklare på Fastighetsbyrån och lyckades med bedriften att...

Mäklare Azad Daoud
Filip Söderlindh mäklare
Filip Söderlindh

Som före detta försäljningschef på flera stora bolag har jag en stor fördel i jobbet som fastighetsmäklare. Med stort engagemang och hög service leder jag både köpare och säljare tryggt genom varje bostadsaffär. För mig är det viktigt med långsiktiga relationer samt att leverera en mäklartjänst på högsta nivå. Mitt enorma driv härstammar från mitt tidigare liv som skateboardproffs med meriter som...

Mäklare Filip Söderlindh
Mido Salkic mäklare
Mido Salkic

Mido Salkic är mäklare på URBAN by ESNY och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen och Åkers styckebruk.

Mäklare Mido Salkic
William Forslund mäklare
William Forslund

William Forslund är mäklare på URBAN by ESNY och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Akalla, Alvik, Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Beckomberga, Björkhagen, Blackeberg, Botkyrka, Bredäng, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Danderyd, Ekerö, Eneby, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Essingen, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Flysta,...

Mäklare William Forslund
Mäklarbild saknas
Markus Martinsson

Markus Martinsson är mäklare på URBAN by ESNY och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nacka, Nynäshamn, Södertälje och Österåker.

Mäklare Markus Martinsson
Mäklarbild saknas
Beatrice Olsson

Beatrice Olsson är mäklare på URBAN by ESNY och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bandhagen, Bollnäs, Haninge, Huddinge, Norrtälje, Smedjebacken, Solna, Strängnäs, Södertälje, Uppsala, Vingåker och Värmdö.

Mäklare Beatrice Olsson
Mäklarbild saknas
Petra E von Krusenstierna

Petra E von Krusenstierna är mäklare på URBAN by ESNY och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Danderyd, Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Lidingö, Norra Djurgården, Norrmalm, Solna, Uppsala, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Petra E von Krusenstierna
Mäklarbild saknas
Robert Stalebrant

Robert Stalebrant är mäklare på URBAN by ESNY och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Akalla, Alvik, Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Beckomberga, Björkhagen, Blackeberg, Botkyrka, Bredäng, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Danderyd, Ekerö, Eneby, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Essingen, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Flysta,...

Mäklare Robert Stalebrant
Mäklarbild saknas
Henrik Dahlbäck

Henrik Dahlbäck är mäklare på URBAN by ESNY och förmedlar bostadsrätter i Danderyd, Djurgården, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Marieberg, Nacka, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Henrik Dahlbäck
Mäklarbild saknas
Wafa Daoud

Wafa Daoud är mäklare på URBAN by ESNY och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Akalla, Alvik, Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Beckomberga, Björkhagen, Blackeberg, Botkyrka, Bredäng, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Danderyd, Ekerö, Eneby, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Essingen, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Flysta, Fredhäll,...

Mäklare Wafa Daoud
Mäklarbild saknas
Philip Malmqvist

Philip Malmqvist är mäklare på URBAN by ESNY och förmedlar bostadsrätter, radhus i Danderyd, Djurgården, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Marieberg, Nacka, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Philip Malmqvist

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Stockholm.

URBAN by ESNY Stockholm
Grev Turegatan 19
114 46 Stockholm

info@urbanbyesny.se

08-93 59 65

Är du kontorschef på URBAN by ESNY Stockholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.