MäklarOfferter

Riksmäklaren

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Riksmäklarens samtliga 15 mäklare och 3 kontor.

Riksmäklaren
BetygStjärna4,9/5
Kontor3
Mäklare15

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Riksmäklaren, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Riksmäklaren samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Riksmäklaren - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Riksmäklarens samtliga kontor ligger.

Om Riksmäklaren

Riksmäklaren är en framstående mäklarfirma med en stark närvaro i Uppsala, Linköping och Helsingborg. De är specialiserade på att förmedla bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter, och de är även involverade i flera större nyproduktionsprojekt​​​​.

Gemensamt för Riksmäklarens olika kontor är deras kundfokus och engagemang. De ser fastighetsmäkleri som ett förtroendeuppdrag och lägger stor vikt vid att bygga relationer med sina kunder. De erbjuder en modern och flexibel mäklartjänst som är anpassad efter kundens behov och livssituation. Deras mål är att vara 'Mäklaren genom livet', vilket innebär att de finns tillgängliga för sina kunder i alla livsfaser, från den första bostaden till drömvillan eller fritidshuset. Kundnöjdhet är en central del av deras affärsfilosofi, och de strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster som uppfyller både köparens och säljarens förväntningar​​​​​​.

Riksmäklaren Uppsala

Riksmäklaren Uppsala, en framträdande aktör på Uppsalas bostadsmarknad, grundades 1974 av Tiit Lüllmaa. Idag står de som ett av Uppsalas största mäklarföretag. Med närmare 25 anställda, varav över 15 är erfarna fastighetsmäklare, erbjuder de omfattande tjänster inom fastighetsförmedling. De är verksamma inom Uppsala kommun, Knivsta kommun och Östhammars kommun, med särskild fokus på Uppsala stad och dess kransorter. Företaget hanterar bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter, samt är involverade i flera större nyproduktionsprojekt​​​​.

Riksmäklaren Linköping

Riksmäklaren Linköping, etablerat sedan 1992, har framgångsrikt etablerat sig i både Linköpings och Åtvidabergs kommuner, vilket innefattar centralorterna och deras närliggande områden. Med sin omfattande erfarenhet och ett brett utbud av tjänster är de specialiserade på förmedling av allt från bostadsrätter till villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter.

Riksmäklaren Helsingborg

Riksmäklaren Helsingborg utmärker sig som en dynamisk och engagerad mäklare i Helsingborg och dess närområden. Med sitt fokus på kundorienterad service erbjuder de en anpassningsbar och modern mäklartjänst. Deras expertis sträcker sig över ett brett spektrum av fastighetsaffärer, inkluderande bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare