Riksmäklaren Linköping

Riksmäklaren Linköping

5 av 5 i betyg
Riksmäklaren Linköping

Riksmäklaren i Linköping startade 1991. Och har en lång erfarenhet av alla försäljningsuppdrag som rör mäkleri, villor, fritidshus, bostadsrätt, tomter och kommerisella fastigheter.
Säljare och köpare är i focus hos Riksmäklaren. Vi ser till att du som säljare och köpare gör en bra affär där alla är nöjda.
Riksmäklaren strävar efter att vara din mäklare genom livet. Här får du det lilla kontorets trygghet när du anlitar oss och den personliga servicen. Våran marknadsföring är genom internet, hemsidan facebook och intagram. Kontoret finns idag i Åtvidaberg där du kan besöka oss mellan 9-17 eller efter en tidsbokning som passar dig.
Välkommen att kontakt Riksmäklaren din mäklare genom livet.

Riksmäklaren Linköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Lars-Ove Jacobsson mäklare
Lars-Ove Jacobsson

För mig handlar mäkleri först och främst om att vara duktig på att ta hand om människor. Tro inte att mäkleri skulle handla om bostäder och lagstifning i första hand. Detta är dock inte fallet. Det handlar om "people´s business". Juridik och inredningstrender kan förändras, men i slutändan handlar det om att ta hand om människor - vilket jag anser mig kunna efter dessa år som jag varit mäklare.

Mäklare Lars-Ove Jacobsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Linköping.

Riksmäklaren Linköping
Eksågsvägen 2
597 30 Åtvidaberg

linkoping@riksmaklaren.se

013-13 44 10

www.riksmaklaren.se

Är du kontorschef på Riksmäklaren Linköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis