MäklarOfferter
Niklas Harlevi
BetygStjärna3/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jag ger alltid 100 % i det jag ger mig in i och strävar i alla lägen efter en hög kundnöjdhet, från såväl dig som säljare som den framtida köparen!

Jag är glad att vara en del av en organisation som har den högsta kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen för sjunde året i rad (SKI 2016-2022), det borgar för att det verkligen är kvalitet i det arbete jag och mina medarbetare levererar till såväl säljare som köpare.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuder tilläggstjänster såsom överlåtelsebesiktning och Säljansvar Plus - en försäkring som ger dig trygghet de 10 år du ansvarar för dolda fel.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Niklas Harlevi, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Niklas Harlevi samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Niklas säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har en mångårig erfarenhet från näringslivet eftersom jag under många år drev och utvecklade hotell och turistanläggningar på ön. Jobbade faktiskt med turism sen barnsben och det blev 25 säsonger innan det var dags för ett karriärbyte. Har under den tiden i livet erhållit priser såsom Årets campingföretagare i Sverige och varit DI Gasell. Tiden som entreprenör gav mig även ett brett kontaktnät, en förmåga att hantera människor och en mycket bra grund att stå på när det gäller att komma till avslut och göra seriösa affärer. Redan under mitt första år som mäklare blev jag franchisetagare och låg med i mäklartoppen lokalt i antal genomförda affärer.

Jag tror på hög tillgänglighet och att informera dig som säljare längs hela vägen så att du känner att du hela tiden vet vad som händer i affären. För mig är det av yttersta vikt att du känner dig trygg genom hela processen och att du får ut så mycket som möjligt för din bostad.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Alla våra bostadsbilder tas av professionell fotograf och vi erbjuder även fri stylingkonsultation inför fotograferingen. Via vår kedja erbjuder vi proffsiga visningsbroschyrer, modern hemsida och kvalitetssäkrat försäljningsmaterial.

Vi har ett stort kundregister med spekulanter som kontaktas när objekt inom deras kriterier snart skall publiceras. Det är inte ovanligt att vi kan matcha önskemål mot bostäder redan innan de läggs ut på marknaden. Din bostad visas bl.a. på lansfast.se, m.fl.

Du kan även lägga till en annons på Hemnet mot tillägg. Vi annonserar lokalt varannan vecka i BoBra-bilagan som kommer ut med GA/GT och vi exponerar även bostäder på helagotland.se samt annonserar i sociala medier med framgångsrikt resultat.

Länsförsäkringar är ett starkt varumärke lokalt på ön och det ger givetvis positiva effekter på våra förmedlingsuppdrag. Varumärket borgar för trygghet. Din bostad exponeras givetvis även på skyltar och bildskärmar i våra välbesökta lokaler på kontoren på Hemse och i Visby.

Rekommendationer (3)

Niklas Harlevi har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna3 / 5Baserat på 6 omdömen
Marianne S.+6 mån.
Sålde villa på Gotland

Niklas var mycket trevlig att ha med att göra och han skötte försäljningen mycket bra. Rekommenderas!

Martha & Gunnar T.+6 mån.
Sålde villa på Gotland

Har inget att klaga på, tvärtom. Helt nöjd med Niklas.

Carl-Johan L.+6 mån.
Sålde villa på Gotland

Niklas var effektiv och duktig på alla vis. Lätt att komma i kontakt med och mycket kunnig. Inget krångel alls, han skötte allt fint.

Lämna omdöme

Här mäklar Niklas Harlevi

Niklas jobbar som mäklare Gotland.

Objekttyper

Niklas förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Niklas erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Niklas

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Niklas

Niklas Harlevi är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,6/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - HemseTingsåkergatan 6, 623 50 HemseBrev gotland@lansfast.seTelefon 0498 - 23 33 50
Stjärna4,6/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - VisbyÖsterväg 17, 621 23 VisbyBrev gotland@lansfast.seTelefon 0498 - 23 33 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare