Home by Dean

Home by Dean

5 av 5 i betyg
Home by Dean

Genom att skräddarsy varje uppdrag och kombinera vår mäklarfilosofi, där kvalitet är vårt starkaste ledord, med entusiasm, noggranna förberedelser och vår känsla för detaljer ger vi dig de bästa förutsättningarna för att uppnå bästa resultat vid just din bostadsaffär. Med glädje och ett stort engagemang ger vi alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd!

Home by Dean är en oberoende fastighetsmäklare. Att byta bostad är bland det största man gör i livet och vi är väldigt måna om att våra förmedlingar är säkra och trygga för alla inblandade. Vi är därför inte bundna till någon bank utan samarbetar fint med alla banker, även din! Vi som arbetar på Home by Dean brinner för det vi gör och gör vårt yttersta för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd när du köper eller säljer en bostad genom oss.

Home by Dean startades 2012 av Sofia Erlandsdotter Björklund. Högsta kvalitet, engagemang och känsla för detaljer är genomgående ledord i allt vi gör. Med en stor kärlek till hem och inredning ser vi till att de hem vi förmedlar marknadsförs med de vackraste bilderna och de snyggaste texterna. Att visa bostäder från sin allra bästa sida och att se just ditt hus eller lägenhets unika karaktär är vår roligaste utmaning och det är på så vis vi hittar rätt köpare. Genom att visa detaljerna som gör helheten hjälper vi människor att hitta sina drömhem!

Vi har vår bas på fantastiska Gotland där vi förmedlar både hus och bostadsrätter. Vi förmedlar även fritidsboenden på Sveriges mest populära semesterorter. Vi har genom vårt gedigna arbete byggt upp ett stort kontaktnät i syfte att finna rätt köpare. En del av våra försäljningar sker utan annonsering, enligt våra kunders önskemål om diskretion. Med hög ambitionsnivå anstränger vi oss att gå de extra stegen för att uppnå bäst resultat.

Vi tror på nöjda kunder

Välkommen till Home by Dean – mäklare med känsla för detaljer

Våra mäklare

Sofia Dinneny mäklare
Sofia Dinneny

Genom att skräddarsy varje uppdrag och kombinera min mäklarfilosofi, där kvalitet är mitt starkaste ledord, med entusiasm, noggranna förberedelser och känsla för detaljer ger jag dig de bästa förutsättningarna för att uppnå bästa resultat vid just din bostadsaffär.

Mäklare Sofia Dinneny
Charlott Nordahl Grauning mäklare
Charlott Nordahl Grauning

Varje bostadsaffär kräver ett stort personligt engagemang och mötet med människor är det bästa med mitt jobb som mäklare. Jag är engagerad och noggrann och min målsättning är att såväl säljare som köpare skall känna trygghet och förtroende genom hela försäljningsprocessen.

Mäklare Charlott Nordahl Grauning

Home by Dean
Adelsgatan 42
621 57 Visby

hej@homebydean.se

070 2819059

homebydean.se

Är du kontorschef på Home by Dean?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis