Bertwig Fastighetsförmedling

Bertwig Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Bertwig Fastighetsförmedling

Vi kan Gotland och den gotländska bostadsmarknaden. Sedan vi började med mäkleri 1978 har vi ständigt utvecklats och skaffat oss lång erfarenhet och bred kompetens. Vi har alltid gått vår egen väg utanför mäklarkedjor och satsat på bra samarbete med alla banker istället för att låsa oss fast vid en bank. Detta passar oss bra eftersom vi då inte behöver förhålla oss till några rikstäckande koncept. Vi har därmed möjlighet att anpassa vår tjänst efter förutsättningarna i just din försäljning. Vi lyssnar alltid på dina önskemål och behov och sätter samman en försäljningsstrategi som passar just dina förutsättningar. Ett hantverk som kräver stor omsorg, kunskap och lyhördhet. Vårt mål är att överträffa dina redan högt ställda förväntningar.

Bertwig Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Catrine Löfkvist mäklare
Catrine Löfkvist

Jag leder säljare och köpare genom hela förmedlingen med stort engagemang och lyhördhet. Är som fastighetsmäklare positiv och flexibel i arbetet för att skapa en lyckad bostadsaffär för alla parter....

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Catrine Löfkvist
Linus Edwardson mäklare
Linus Edwardson

Det finns ett genomgående kvalitetstänk hos alla mäklare hos Bertwig. Min målsättning har alltid varit att överträffa kundens förväntningar vilket jag nu har ännu bättre förutsättningar att göra. Teamet hos Bertwig ger mig möjlighet att utveckla mina kunskaper som mäklare och det är en bra blandning av olika erfarenheter som man kan dra nytta av, säger Linus.

Mäklare Linus Edwardson
Nicklas Ivarsson mäklare
Nicklas Ivarsson

Som Gotlänning med utmärkt lokalkännedom och påläst fastighetsekonom med affärssinne är jag rätt mäklare för dig som vill anlita en person med kompetens och driv.

Mäklare Nicklas Ivarsson
Hjalmar Bertwig mäklare
Hjalmar Bertwig

Att få förtroendet att förmedla någons hem är stort. Jag är mån om att saker ska bli gjorda på ett bra sätt och det driver mig att bli bättre på allt jag gör. Utöver min mäklarexamen har jag även en Jur. Kand.-examen från Uppsala universitet. Idag är jag VD för Bertwig Fastighetsförmedling och kan tillsammans med mina kollegor erbjuda en förstklassig mäklartjänst utan kopplingar till banker eller...

Mäklare Hjalmar Bertwig
Leif Bertwig mäklare
Leif Bertwig

Det finns ett genomgående kvalitetstänk hos alla mäklare hos Bertwig. Min målsättning har alltid varit att överträffa kundens förväntningar vilket jag nu har ännu bättre förutsättningar att göra. Teamet hos Bertwig ger mig möjlighet att utveckla mina kunskaper som mäklare och det är en bra blandning av olika erfarenheter som man kan dra nytta av.

Mäklare Leif Bertwig
Mäklarbild saknas
Mikael Ekström

Mikael Ekström är mäklare på Bertwig Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gotland.

Mäklare Mikael Ekström

Bertwig Fastighetsförmedling
Österväg 3b
621 45 Visby

info@bertwig.se

0498-21 79 20

www.bertwig.se

Är du kontorschef på Bertwig Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis