Johan Güleç, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bandhagen

Johan Güleç Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Johan Güleç, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bandhagen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Johan?

Är du intresserad av att veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär? Kontakta mig så berättar jag mer om hur jag som mäklare i kombination med en komplett mäklartjänst från Notar skapar de bästa förutsättningarna för just din bostadsförsäljning.

Vad skiljer Johan från andra mäklare?

De varierande slutpriserna bevisar det faktum att det inte finns några hemligheter eller genvägar. Rätt marknadsföring, god lokalkännedom samt hårt arbete tar alltid ut sin fulla rätt och slutpriset blir kvittot. Välkommen att höra av dig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag arbetar som fastighetsmäklare med huvudsakligt fokus på området Vantör. Jag är själv bosatt i Söderort och kan därmed området mer än väl. Allra bäst trivs jag i samarbete med människor, och motiveras av att få hjälpa både säljare och köpare med sina bostadsaffärer.

Hur marknadsför Johan sina bostadsförsäljningar?

Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. För att nå framgång krävs en kombination av engagemang, kunskap och förmåga att samspela med andra människor. Att inte tala om innebörden av rätt marknadsföring vilket skiljer sig kraftigt mellan aktörerna.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

JOHAN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Johan Güleç har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Johan till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Johan

JOHAN JOBBAR PÅ

Är du Johan Güleç?
Logga in och redigera din presentation här.