MäklarOfferter

Emil Farmandeh

Mäklare på Fastighetsbyrån

Emil Farmandeh
Fastighetsbyrån

Som fastighetsmäklare är mitt främsta mål att verkligen förstå och sätta mig in i din situation, för att kunna skräddarsy min tjänst utifrån dina specifika behov och förutsättningar. Jag strävar efter att göra hela upplevelsen så smidig och bekymmersfri som möjligt genom hela processen. Mitt mål är att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig till alla du känner.

Tillsammans arbetar vi mot ett gemensamt mål - att nå det bästa slutpriset för din bostad. För att uppnå detta genomgår varje steg i försäljningsprocessen noggrann planering och genomförande, inget lämnas åt slumpen.

Oavsett om du behöver hjälp med att sälja din bostad eller hitta din drömlägenhet, eller om du har frågor om värdeutvecklingen på marknaden och önskar en kostnadsfri värdering, finns jag ett telefonsamtal eller mejl bort.

Kontakta mig för en förstklassig service - du kommer inte att bli besviken. Ser fram emot att höra från dig!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Emil Farmandeh, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Emil Farmandeh samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Emil säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag är den mäklaren med högst aktivitet i hela Solna, tredje högst i hela landet. Vad innebär det för dig? Att jag kommer göra allt som krävs för att få din bostad inte bara såld, utan såld till ett så högt slutpris som möjligt. Vill du ha en dedikerad mäklare som kommer att ge dig en förstklassig service så har du hittat rätt!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

I och med min höga aktivitet har jag kontakt dagligen med väldigt många köpare och säljare. I dagens marknadsklimat så är det hårdvaluta på köpstarka kunder, och dessa tar jag hand om tills jag hittar något som passar dem. Jag kommer matcha din lägenhet mot dem kunder jag redan har vilket kommer resultera i en smidigare process SAMT bättre förhandlingsläge vilket i sin tur leder till ett högre pris. Självklart så använder jag mig även av Hemnet och våran egna hemsida Fastighetsbyran.se som är den näst mest besökta bostadssajten i Sverige. Jag jobbar med norra Stockholms bästa fotograf då jag vet att allt sitter i detaljerna om man vill ha det där lilla extra budet som leder till rekordpris. Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Rekommendationer (0)

Emil har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Emil som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Emil Farmandeh

Emil jobbar som mäklare i Solna.

Objekttyper

Emil förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Emil erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Emil

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Emil

Emil Farmandeh är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Solna
Stjärna5/5
Fastighetsbyrån SolnaCentralvägen 19, 171 68 SolnaBrev solna@fastighetsbyran.seTelefon 08 - 445 16 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare