Joakim Fridsén, Mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Joakim Fridsén Mäklare på Fastighetsbyrån

Joakim Fridsén, Mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Joakim?

För mig är det otroligt viktigt att man ser till både köpare och säljares bästa i en affär. Självklart siktar jag alltid på att få ut så bra betalt för er bostad som möjligt, men det är samtidigt lika viktigt att få trygga köpare och säljare så att man lämnar en affär med en bra känsla för alla parter. Engagemang, återkoppling och trygghet är extremt viktigt i en affär och dessa tre punkter jobbar jag alltid efter!

Vad skiljer Joakim från andra mäklare?

Under hela mitt arbetsliv har jag jobbat med sälj i olika branscher och sätt, från hårdvaruprodukter för företag till personförsäkringar för privatpersonen, jag vet vad som är viktigt för kunden och ser till att alla blir sedda. Det viktigaste för mig är inte att din bostad ska säljas snabbt utan att den ska säljas så pass bra att du känner dig mer än nöjd! Jag jobbar alltid för att överträffa dina och mina mål och med erfarenhet och stor kännedom om stan siktar jag alltid högt! Norrköpingspåg som bott här hela mitt liv gör även att jag känner till, om inte alla, de flesta skrymseln och vrår i stan och alla dess guldkorn!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Norrköping är en ganska speciell marknad för tillfället då vi har mycket nyproduktion som byggs sedan några år tillbaka och även några år framåt. Det gör att marknaden blir ganska oviss och det är då än viktigare att ha en mäklare med stort engagemang samt kännedom om staden så man verkligen kan trycka på alla fördelar, inte bara de i lägenheten/huset utan även runtom i närheten. I en svajig marknad tog vi på Fastighetsbyrån ytterligare kliv och 2018 blev vi utsedda till årets kontor av 270 andra kontor i kedjan, vi klev även upp ett steg och var 2018 de största byrån i stan.

Hur marknadsför Joakim sina bostadsförsäljningar?

Där man vill, kan och bör marknadsföras, där marknadsför vi! På internet finns så såklart på våran hemsida (Sveriges näst mest trafikerade bostadssite) och även Hemnet. På Hemnet har vi även 2 av totalt 4 plats på Mäklartipset, en plats som ger just din annons mellan 30-40% mer exponering än "vanliga" annonser. Självklart använder vi professionella fotografer då vi är proffs på att förmedla bostäder, dom är proffs på att fota! Vi anser även att sociala medier har stor inverkan idag så vi använder riktade annonser på både Facebook och Instagram. Men vår största pitch är egentligen vårt spekulantregister med heta kunder som är på visning av liknande bostäder som ni har, ta en träff med mig så berättar jag mer!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-15.

JOAKIM ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Joakim har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Joakim till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Joakim

JOAKIM JOBBAR PÅ

Är du Joakim Fridsén?
Logga in och redigera din presentation här.