MäklarOfferter

Magnus Lind

Mäklare på Bülow & Lind

Magnus Lind
BetygStjärna5/5
Bülow & Lind

Det är jag som är Lind och har många års erfarenhet av branschen. Jag är specialiserad på bostadsrätter och villor i Lund med omnejd. Som person är jag mycket energisk och ger aldrig upp - det finns alltid möjligheter. Hög energi, kunskap och entusiasm genomsyrar mitt arbete och jag ser till att både köpare och säljare ska vara nöjda med affären. Detta göra att många kunder återkommer, men jag ser alltid fram emot att ta mig an nya utmaningar.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Magnus Lind, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Magnus Lind samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Magnus säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Efter att ha varit aktiv som mäklare i många år så har jag ett väldigt sort kontaktnät. Detta kan många gånger vara avgörande för att gå ihop en affär. Min långa erfarenhet gör också att jag varit med om det mesta när det gäller hus- och lägenhetsförsäljningar. Detta blir en trygghet för din som kund då jag vet hur man på bästa sätt ska skapa optimala förutsättningar för en riktigt lyckad bostadsaffär.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi på Bülow & Lind marknadsför våra bostadsannonser på vår hemsida www.bulowlind.se och även Hemnet.se där den större delen av aktiva bostadsköpare är inne och tittar. Jag arbetar även mycket aktivt med mina egna spekulantregister där jag meddelar mina tidigare kunder om din bostad. Då jag vet vad dessa kunder har för önskemål kan jag lättare matcha rätt spekulant med rätt bostad. Idag jobbar vi även aktivt med sociala medier för att få så stor spridning som möjligt av din annons och anpassar detta efter målgruppen för att nå så många potentiella kunder som möjligt. Har du specifika önskemål så ser vi till att ordna detta också.

Rekommendationer (12)

Magnus Lind har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 12 omdömen
Katja L.5 mån.
Sålde bostadsrätt i Klostergården

Jag är nöjd med Magnus, jag fick jättebra information och det kändes bra att de jobbar i lag med mäklarassistenterna så man har alltid två personer under försäljningen.

Petra H.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Gunnesbo

Magnus är en riktig bra mäklare, trevlig, tydlig med all information och hade verkligen ordning och reda på allt. Vi är supernöjda!

Håkan W.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Lund

Magnus var duktig, Vi gick på känsla när vi valde honom. Han var gedigen och återkopplade och vi hade bra kommunikation.

Ingegärd B.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Södra Sandby

Magnus Lind var social och trevlig, det betydde mycket både för säljare och köpare. Jag blev nöjd och rekommenderar Magnus som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Magnus Lind

Magnus jobbar som mäklare i Lund, Lomma och Staffanstorp.

Objekttyper

Magnus förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus
Bock
Villa

Arvodestyper

Magnus erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Magnus

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Magnus

Magnus Lind är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Bülow & Lind Lund
Stjärna5/5
Bülow & Lind LundStora Södergatan 61, 222 23 LundBrev info@bulowlind.seTelefon 046 - 39 60 60
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare