Simon Iversen, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Simon Iversen Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Simon?

Jag strävar efter en trygg affär från början till slut och att leverera högsta möjliga slutpris i varje enskild affär. Du som säljare kan alltid lita på att jag som mäklare utför jobbet med hög kvalitet och att du kontinuerligt blir informerad om alla viktiga steg i processen.

Vad skiljer Simon Iversen från andra mäklare?

Jag tänker på det lilla extra, försöker alltid vara bättre än vad jag var dagen innan, vara påläst inför alla moment i processen och se till överträffa säljarnas förväntningar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppväxt i Helsingborg och har bott här hela livet. Bostadsmarknaden är stark och Helsingborg är en växande stad med otroligt mycket potential. Jag kan mina gator och torg, lokal kännedom är en bra fördel för att utföra jobbet med hög kvalitet och det gäller definitivt även att känna till lokala skolor, butiker, stadsdelar och kringliggande orter runt Helsingborg.

Hur marknadsför Simon sina bostadsförsäljningar?

Jag använder mig av alla viktiga marknadsföringskanaler och plattformar där spekulanter och köpare befinner sig dagligen. Din bostad matchar jag i första hand mot vårt stora spekulantregister och därefter annonseras bostaden på Hemnet, Lansfast.se, HittaHem och på sociala plattformar såsom Instagram och Facebook för maximal exponering.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-24.

SIMON SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
SIMON ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Simon Iversen har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Simon till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Simon

SIMON JOBBAR PÅ

Är du Simon Iversen?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis