MäklarOfferter

Oscar Hedensjö

Mäklare på BOSTHLM

Oscar Hedensjö
BetygStjärna4,7/5
BOSTHLM

Med mig som mäklare kan du förvänta dig engagemang, tillgänglighet och resultat. Då jag lever vidare på mina nöjda kunder så är min ambition alltid att skaffa långsiktiga kundrelationer. Ska du sälja din bostad och uppskattar affärsmässighet så kontaktar du mig.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Oscar Hedensjö, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Oscar Hedensjö samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Oscar säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

På dagens tuffa marknad så är valet av mäklare viktigare än någonsin. Vill du maximera slutpriset på din försäljning så måste du veta att din mäklare kommer att göra det som krävs för att komma dit.

Ifall du är nyfiken på hur jag bearbetar spekulanter för att få igång en mer aggressiv budgivning så berättar jag gärna detta över ett möte.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Där det går att synas, där finns din annons. Annonsen finns på samtliga annonseringsbara hemsidor så som HemNet, etc. Utöver detta så har BOSthlm tillsammans med ett externt företag utvecklat en produkt med riktad marknadsföring genom privata kanaler så som Instagram och Facebook. Utöver detta jobbar jag mycket som köpmäklare vilket innebär att jag alltid har spekulanter som söker bostad. Ifall man har ytterligare önskemål om annonsering så går detta självklart att ordna!

Rekommendationer (12)

Oscar Hedensjö har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,7 / 5Baserat på 13 omdömen
Jesper W.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Johanneshov

Oscar är en mycket duktig mäklare. Han är engagerad och skötte min försäljning både enkelt och smidigt. Jag är nöjd och jag kan absolut rekommendera honom vidare!

Henrik A.+6 mån.
Sålde villa i Boo

Oscar är en bra mäklare. Han ingav ett bra intryck och var positiv kring hela försäljningen. Rekommenderar honom vidare till andra säljare.

Lisbeth R.+6 mån.
Sålde villa i Saltsjö-Boo

Oscar kom väl påläst och med datorstatistik. Inget var för svårt för honom och han ställde alltid upp under processens gång. Han får högsta betyg och rekommenderas vidare!

Cassandra V.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Johanneshov

Oscar gjorde det han skulle som mäklare och jag fick en positiv känsla och upplevde att han var bäst. Rekommenderar honom vidare!

Lämna omdöme

Här mäklar Oscar Hedensjö

Oscar jobbar som mäklare i Sollentuna, Södermalm, Nacka, Kungsholmen, Hammarby Sjöstad, Johanneshov, Enskede Gård och Henriksdal.

Objekttyper

Oscar förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Oscar erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Oscar

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Oscar

Oscar Hedensjö är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,8/5
BOSTHLM Fastighetsmäklare KungsholmenHantverkargatan 69B, 112 38 StockholmBrev kungsholmen@bosthlm.seTelefon 08 - 721 77 70
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare