MäklarOfferter

Katja Åkerberg

Mäklare på BOSTHLM

Katja Åkerberg
BetygStjärna4,5/5
BOSTHLM

Mitt personliga framgångsrecept är att alltid hålla taktpinnen, att arbeta offensivt och strategiskt. En av mina säljare sade "Du står alltid färdig med nästa steg och du förklarar också varför vi gör på ett visst sätt".
Utöver detta är det också viktigt att alltid ha en transparent och ärlig process där alla parter kan känna sig trygga. Jag ser med stort allvar på min roll som opartisk mellanman mellan köpare och säljare. Hellre upplyser jag köparen om en sak för mycket än en sak för lite. Då ökar tryggheten för köparen vilket i slutändan oftast leder till högre slutpriser.

Eftersom jag arbetat 5 år i innerstaden där konkurrensen bland fastighetsmäklarna är hård så har jag finslipats till en vass fastighetsmäklare. Det är av stor vikt för mig att tillsammans med mina uppdragsgivare nå höga slutpriser, det är ju oftast därför mina säljare anlitar mig.

På mina visningar håller jag öppna presentationer där jag samlar ihop sällskapet och berättar grundligt om föreningen, bostaden och området. Det är mycket uppskattat bland spekulanterna. Givetvis tar jag inför visningen och presentationen reda på allt som jag vet att spekulanterna kommer fråga om. Exempelvis hur stort förrådet är och hur många tvättmaskiner som finns i tvättstugan. Jag ser varje visning som en arbetsintervju eftersom det oftast är där jag hittar mina nästkommande affärer.

Jag tar med glädje även emot affärer i hela Stockholm med omnejd. Det behövs ingen lokalkännedom för att rekordpris. Det är samma metoder som används oavsett var bostaden är belägen- strategierna skräddarsys däremot beroende på marknad och typ av bostad.

Jag utbildades på Malmö Högskola och tog examen 2009.
Min karriär inleddes på Svensk Fastighetsförmedling på Kungsholmen. Redan mitt första år som fastighetsmäklare sålde jag flest bostäder av alla på kontoret och så gjorde alla mina 5 år på företaget. De senare åren på företaget arbetade jag dessutom som säljchef för Svensk fastighetsförmedling Essingeöarna/ Fredhäll.

Karriären fortsatte på Notar där jag efter förra årets kickoff rankades till tio-i toppsäljare.

Jag har också fått priset för områdets mest anlitade fastighetsmäklare två år i rad.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Katja Åkerberg, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Katja Åkerberg samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Katja säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag brukar ha 3 förhandsvisningar och i 66 procent av mina försäljningar är bostaden såld redan innan den första söndagsvisningen då säljarna är så nöjda med priset att de vill avsluta redan innan söndagen!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Hemnet.
Bosthlm.se
Bland annat via digitala medier i form av att vi köper in klicks via instagram och Facebook.

Rekommendationer (3)

Katja Åkerberg har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Lana T.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Katja är en superbra mäklare! Hon är jättetrevlig, jobbar hårt och är väldigt serviceminded. Jag har aldrig träffat någon som är så engagerad! Det finns bara positivt att säga om Katja och om jag ska sälja igen så kommer jag definitivt att välja Katja igen.

Lämna omdöme

Här mäklar Katja Åkerberg

Katja jobbar som mäklare i Sollentuna, Lidingö, Täby, Södertälje, Solna, Tyresö, Nacka, Värmdö, Sundbyberg, Huddinge m.fl.

Objekttyper

Katja förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Villa

Arvodestyper

Katja erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Katja

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Katja

Katja Åkerberg är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,8/5
BOSTHLM Fastighetsmäklare KungsholmenHantverkargatan 69B, 112 38 StockholmBrev kungsholmen@bosthlm.seTelefon 08 - 721 77 70
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare