Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Widerlöv Stockholm Kungsholmen

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Genom åren har Widerlöv arbetat fram en mängd olika idéer och koncept för att göra sin tjänst så kundvänlig och effektiv som möjligt. Det viktigaste i en mäklarbyrå är naturligtvis duktiga och professionella mäklare som tillsammans med övrig personal som består av assistenter, marknadsförare, stylister och fotografer hjälper säljare och köparen genom hela försäljningsprocessen. Tillsammans skapar de chanser till riktigt goda försäljningsresultat och en miljö där både säljare och köpare känner sig trygga. Andra koncept som Widerlöv tagit fram med lyckat resultat är till exempel:

Säkra bud
Budgivning på nätet
Visningsgaranti
Stora visningsdagen
Accepterat pris
Tidigt erbjöd även Widerlöv sina kunder virtuella bostadsvisningar och idag erbjuder de även en tjänst som de kallar Flyttkoordinator där kunden kan få hjälp med praktiska saker runt flytten.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Widerlöv Stockholm Kungsholmen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Patrik Lundberg

Patrik Lundberg är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Patrik Lundberg
Mattias Nilsson mäklare
Mattias Nilsson

Jag är mäklaren för dig som värderar det personliga högt men också ett högt slutresultat. Jag är en person som har stort engagemang för mina kunder och alltid vill sträva efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär.

Mäklare Mattias Nilsson
Erik Lundkvist mäklare
Erik Lundkvist

Efter många år i branschen med erfarenhet från såväl mindre kontor som större kedja har jag valt att arbeta på Vision Fastighetsmäkleri. Här får jag möjlighet att påverka hela säljprocessen från ax till limpa så att alla parter kan känna sig trygga och vara säkra på att få högsta möjliga service. Jag får dessutom möjlighet att jobba i alla stadsdelar även om Vasastan och Kungsholmen, där jag har...

Mäklare Erik Lundkvist
Benjamin Karacic mäklare
Benjamin Karacic

För mig är ett transparent samarbete med målmedvetenhet, förtroende och metodiskt genomförande viktiga ledord. Min högsta prioritet är att nå vårt gemensamma mål, att du ska få bästa möjliga betalt för din bostad i en trygg relation med mig. Jag håller dig ständigt uppdaterad om försäljningsprocessen och vilka valmöjligheter du står inför.

Mäklare Benjamin Karacic
Jakob Jakobsson mäklare
Jakob Jakobsson

Jakob Jakobsson är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter i Abrahamsberg, Akalla, Alvik, Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Beckomberga, Björkhagen, Blackeberg, Botkyrka, Bredäng, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Danderyd, Djurgården, Ekerö, Eneby, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Essingen, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Flysta, Fredhäll, Fruängen, Gamla Enskede,...

Mäklare Jakob Jakobsson
Mäklarbild saknas
Jonatan Werner

Jonatan Werner är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kungsholmen.

Mäklare Jonatan Werner
Mäklarbild saknas
Jonas Tillman

Jonas Tillman är mäklare på Widerlöv och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Djurgården, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Jonas Tillman

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Kungsholmen och mäklare i Stockholm.

Widerlöv Stockholm Kungsholmen
Norr Mälarstrand 72
112 42 Stockholm

stockholm@widerlov.se

08-650 70 00

Är du kontorschef på Widerlöv Stockholm Kungsholmen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.