Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Lisenstedt Fastighetsförmedling

Lisenstedt Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Lisenstedt Fastighetsförmedling

Vi är ett personligt mäklarkontor med lokal förankring i Trollhättan och god lokalkännedom om omgivningarna. Vi fokuserar helhjärtat på varje unikt uppdrag genom att jobba med få uppdrag åt gången, kommer med personliga råd och lägger upp försäljningsplaner. Genom en uttänkt försäljningsplan så lyckas vi leverera kontrakt statistiskt sett inom 14 dagar efter publicering.* Ett svårslaget koncept där övriga aktörer i området ligger på ca dubbla försäljningstiden*, men även att vi lyckats med uppdrag konkurrenterna misslyckats med trots exempelvis i ett fall 101 dagars annonsering. Vi kan även erbjuda styling till kraftigt konkurrenskraftiga priser utöver hjälp med försäljning av er fastighet eller bostadsrätt i Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet med omnejd. Varmt välkomna att jämföra med oss när ni ska sälja er bostad.

*Källa: svensk mäklarstatistik.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Lisenstedt Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Vera Lisenstedt mäklare
Vera Lisenstedt

Min statistik talar för sig själv: Har endast ca 3 st osålda bostäder under en 10 års period och levererar vanligtvis ett kontrakt inom 12 dagar efter annonsering påbörjats (enligt svensk mäklarstatistik). Jag försöker alltid göra mitt yttersta vid varje enskild försäljning och vill att du som kund ska känna dig delaktig från start till mål. Jag är en tävlingsmänniska såväl i yrkeslivet som...

Mäklare Vera Lisenstedt
Sandra Winberg mäklare
Sandra Winberg

Sandra Winberg är mäklare på Lisenstedt Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essunga, Färgelanda, Grästorp, Lilla Edet, Tranemo, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg.

Mäklare Sandra Winberg

Lisenstedt Fastighetsförmedling
Kungsgatan 45
461 30 Trollhättan

info@lisenstedt.se

0520 - 52 60 30

Är du kontorschef på Lisenstedt Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.