Entré Fastighetsförmedling

4,8 av 5 i betyg

Entré Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anton Rydqvist mäklare
Anton Rydqvist

Jag är engagerad, driven, tillgänglig och har en positiv inställning. Sälja och köpa bostad är ett stort steg i livet och mina främsta mål är att man som köpare och säljare kan känna sig trygga under processen och blir nöjda med resultatet.

Mäklare Anton Rydqvist
Emilia Kello mäklare
Emilia Kello

Hej! Jag heter Emilia och är född och uppväxt i vår fina stad Trollhättan. Jag är en glad och ambitiös person som gillar ordning och reda. Som fastighetsmäklare lägger jag stor vikt vid struktur, trygghet samt att er bostad säljs till det bästa möjliga priset! Min fastighetsmäklarutbildning har jag läst på Högskolan väst i Trollhättan. Varmt välkomna att kontakta mig!

Mäklare Emilia Kello
Gustav Thorin mäklare
Gustav Thorin

Gustav Thorin är mäklare på Entré Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Trollhättan, Sjuntorp och Upphärad.

Mäklare Gustav Thorin
Frida Martinsson mäklare
Frida Martinsson

Frida Martinsson är mäklare på Entré Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Lilla Edet, Bohuslän, Göta, Hjärtum, Lödöse, Nygård, Prässebo, Västerlanda, Trollhättan, Sjuntorp, Upphärad, Vänersborg, Brålanda, Frändefors, Vargön, Vänersnäs och Västra Tunhem.

Mäklare Frida Martinsson
Daniel Nilsson mäklare
Daniel Nilsson

Daniel Nilsson är mäklare på Entré Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Trollhättan, Sjuntorp och Upphärad.

Mäklare Daniel Nilsson
Mäklarbild saknas
Mats Thorin

Välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan! Hos oss jobbar förutom jag själv, fastighetsmäklarna Anton Rydqvist, Emilia Kello, Fredrik Larsson och Frida Martinsson. Hos oss jobbar också Daniel Nilsson som är i full färd med att utbilda sig till fastighetsmäklare! Till vår hjälp har vi våra eminenta mäklarassistenter Linda Hansson och Åsa Vennberg. Vi är ett tight team som tillsammans gör vårt bästa...

Mäklare Mats Thorin
Mäklarbild saknas
Fredrik Larandén

Fredrik Larandén är mäklare på Entré Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Lilla Edet, Bohuslän, Göta, Hjärtum, Lödöse, Nygård, Prässebo, Västerlanda, Trollhättan, Sjuntorp och Upphärad.

Mäklare Fredrik Larandén
Mäklarbild saknas
Sophia Lantz

Sophia Lantz är mäklare på Entré Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Trollhättan, Sjuntorp och Upphärad.

Mäklare Sophia Lantz

Entré Fastighetsförmedling
Storgatan 30
46130 Trollhättan

trollhattan@entrefast.se

0770-87 88 00

entrefast.se

Är du kontorschef på Entré Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis