Mäklarhuset Täby & Danderyd

Mäklarhuset Täby & Danderyd

4,6 av 5 i betyg
Mäklarhuset Täby & Danderyd

I Täby & Danderyd bygger vi vår verksamhet på kunskap, ambition och erfarenhet. Idag är vi sju stycken bostadsmäklare som arbetar, alla med mångårig erfarenhet. Som vår kund kan du förvänta dig att vi levererar högsta kvalitet genom hela din bostadsförsäljning.

Vi har lång erfarenhet av att förmedla allt från lägenheter, villor, radhus, fritidshus till sjöfastigheter och tomter. Vi kan erbjuda den bredaste marknadsföringen, de senaste digitala lösningarna och det mest uppdaterade köparregistret - allt för att ditt livs största affär ska bli så enkel som möjligt och vara optimal utifrån din bostads förutsättningar.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Täby & Danderyd
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Johan Hallquist mäklare
Johan Hallquist

Jag heter Johan Hallquist och är fastighetsmäklare på Mäklarhusets kontor i Täby / Danderyd. Jag har varit på samma kontor sedan 2006 och arbetat såväl som mäklarassistent som fastighetsmäklare och kontorschef. Nu fokuserar jag helt på mäkleriet och förmedlar med framgång allt från villor och bostadsrätter till tomter, gårdar och kommersiella fastigheter. Den långa erfarenheten jag vunnit under...

Mäklare Johan Hallquist
Tore Svennberg mäklare
Tore Svennberg

Mina främsta egenskaper är att jag har ett personligt engagemang, är driven och har en förmåga att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare genom hela processen. Det gör mig till den mäklare som ni ska anlita. Min höga sociala kompetens och humor i kombination med gedigen yrkeserfarenhet och kunnande gör att min kundkrets till stor del består av återkommande och nya kunder.

Mäklare Tore Svennberg
Lisa Almgren mäklare
Lisa Almgren

Jag heter Lisa och har haft privilegiet att skaffat mig bred erfarenhet av bostadsbranschen och har nu över 13 års erfarenhet. Som kontorschef för det här kontoret är jag stolt att säga att vi på ett smart sätt gör vårt allra yttersta i varje bostadsaffär och utnyttjar vår fulla kompetens och kapacitet samtidigt som vi behåller våra nöjda kunder.

Mäklare Lisa Almgren
Kais Ghedamsi mäklare
Kais Ghedamsi

Jag är en energifylld, ung och hungrig mäklare med en strävan att alltid prestera på topp. Min uppgift från dag ett som mäklare har varit att ge mina kunder de mest optimala förutsättningarna för sin livs mest lyckade affär. Kunden i centrum - Det centrala för mig kommer alltid att ligga på kundkontakten och dina behov. Att detta är den största och mest betydelsefulla affären för många är för...

Mäklare Kais Ghedamsi
Guy Wallster mäklare
Guy Wallster

Jag heter Guy och är ägare och grundare till Mäklarhuset i Täby, Danderyd, Vallentuna Sollentuna. Ända sedan barnsben har jag haft fastighetsbranschen i blodet eftersom min far var en duktig byggmästare. Att inte arbeta som fastighetsmäklare eller med fastigheter har aldrig varit ett alternativ och idag har jag varit verksam i mer än 40 år och har förmedlat över 4.000 bostäder

Mäklare Guy Wallster
Danielle Wallster mäklare
Danielle Wallster

Hör av dig till mig! Mobil: 070-354 85 00 E-post: Danielle.wallster@maklarhuset.se Jag heter Danielle och arbetar som fastighetsmäklare/Delägare på Mäklarhuset i Täby/Danderyd. Jag har varit verksam i branschen de senaste elva åren och började som assistent för att snabbt inse att det är fastighetsmäkleri som är mitt kall. Jag har praktiskt taget fötts in i fastighetsbranschen då min...

Mäklare Danielle Wallster
Mäklarbild saknas
Sebastian Wallster

Sebastian Wallster är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Sebastian Wallster
Mäklarbild saknas
Amanda Brommels

Amanda Brommels är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark och Viggbyholm.

Mäklare Amanda Brommels
Mäklarbild saknas
Filip Åkerlund

Filip Åkerlund är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Danderyd, Norrtälje, Täby, Vallentuna och Österåker.

Mäklare Filip Åkerlund

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Danderyd och mäklare i Täby.

Mäklarhuset Täby & Danderyd
Stockholmsvägen 134
Täby

taby@maklarhuset.se

08-638 08 00

Är du kontorschef på Mäklarhuset Täby & Danderyd?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.