Mäklarcity Umeå

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Att sälja eller köpa en bostad är ett stort beslut – så välj en mäklare med ett genuint engagemang, personlig service och effektiv marknadsföring. Mäklarcity har den erfarenhet, lokalkännedom och kompetens som gör resan trygg före, under och efter affären. Det är vad vi menar med Umeås bästa lokalsinne. Proffsig homestyling, smakfullt foto och smart annonsering är några av de verktyg som våra rutinerade mäklare använder för att hitta rätt köpare för ditt hem.

Mäklarcity Umeå
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

William Boström mäklare
William Boström

Ni ska välja mig som er mäklare för att jag är en taggad mäklare som sliter för just er affär. Höga slutpriser, nöjda kunder och bra återkoppling är mina fokusområden.

Mäklare William Boström
Nina Lundström mäklare
Nina Lundström

Nina Lundström är mäklare på Mäklarcity Umeå och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Nordmaling, Robertsfors, Umeå och Vännäs.

Mäklare Nina Lundström
Mäklarbild saknas
Bo-Gunnar Samuelsson

Bo-Gunnar Samuelsson är mäklare på Mäklarcity Umeå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nordmaling, Robertsfors, Umeå och Vännäs.

Mäklare Bo-Gunnar Samuelsson
Mäklarbild saknas
Hans Lundgren

Hans Lundgren är mäklare på Mäklarcity Umeå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nordmaling, Robertsfors, Umeå och Vännäs.

Mäklare Hans Lundgren
Mäklarbild saknas
Emelie Rågfeldt

Emelie Rågfeldt är mäklare på Mäklarcity Umeå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nordmaling, Robertsfors, Umeå och Vännäs.

Mäklare Emelie Rågfeldt
Mäklarbild saknas
Inger Wennebro

Inger Wennebro är mäklare på Mäklarcity Umeå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nordmaling, Robertsfors, Umeå och Vännäs.

Mäklare Inger Wennebro

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Umeå.

Mäklarcity Umeå
Kungsgatan 64
90326 Umeå

info@maklarcity.se

090-131220

www.maklarcity.se

Är du kontorschef på Mäklarcity Umeå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis