Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

4,8 av 5 i betyg
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling

Med ett sinne för relationer och affärer, god lokalkännedom och ett driv utöver det vanliga erbjuder vi en mäklartjänst som är bättre än bara bra. Efter många år i branschen vet vi att ingen försäljning är den andra lik men att alla försäljningar kan nå ett lyckat resultat. Vi är engagerade, kommunikativa och finns alltid tillgängliga för dig.

Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Camilla Dahl mäklare
Camilla Dahl

Jag är en noggrann och strukturerad vinnarskalle som alltid gör mitt yttersta för att både säljare och köpare skall vara nöjd med min insats och deras livs största affär! Jag är en driven och ambitiös person med kunden i fokus och siktet inställt på att din affär skall bli så bra som möjligt – oavsett om du säljer eller köper den bostad som jag förmedlar.

Mäklare Camilla Dahl
Andreas Ahlm mäklare
Andreas Ahlm

Ni kommer att få en flexibel och lösningsorienterad mäklare som är skicklig på förhandling med sikte på högsta möjliga slutpris. Ni ska anlita mig med vetskapen att jag kommer göra mitt allra yttersta för att få er bostadsaffär att bli lyckad. Jag är driven, engagerad och med en målsättning att både ni som säljare och er köpare skall känna sig trygga genom affären.

Mäklare Andreas Ahlm

Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
Nygatan 21
903 30 Umeå

info@ahlmdahl.se

090-340 30 40

www.ahlmdahl.se

Är du kontorschef på Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis