MäklarOfferter
Ankie Björk
BetygStjärna4,5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Att förmedla hem åt våra kunder är min stora passion. Jag ser varje enskilt uppdrags unika möjligheter och har förmågan att anpassa bostaden mot rätt kundgrupp och marknadsför bostadens förutsättningar så slutpriset sticker ut. Jag lämnar inget åt slumpen och lägger fokus på din försäljning så du blir riktigt nöjd och framförallt – får bäst betalt och en trygg affär.

Med branschens starkaste varumärken och en mäklarkedja som följer marknadens krav på utveckling och synlighet i ryggen - kan vi skapa framgångsrika bostadsaffärer som avspeglar sig både i nöjda kunder och i slutpriset.

Hos oss på Länsförsäkringar fastighetsförmedling är vi utnämnda, enligt svensk kvalitetsindex, som mäklaren med nöjdast bostadskunder i hela branschen. Till skillnad mot andra mäklare frågar vi alla som möter oss hur de uppfattar oss som mäklare. Visningsgäster, värderingsuppdrag, köpare och säljare. Vi är ständigt på tå och måna om att vara den mest uppskattade mäklaren samtidigt som vi är den mest expansiva och snabbast växande mäklarkedjan. Min och mina 1000 kollegors arbetsglädje avspeglar sig både i slutpriset för din bostad såväl som hos nöjda kunder. Med vassa erbjudanden, trygga tilläggstjänster som LD+ t.ex. och attraktiva bolåneerbjudanden hos vår bank, skapar vi dessa förutsättningar.

Jag har världens bästa jobb! Alla de tusentals uppdrag jag fått nöjet att genomföra under åren är ett privilegium. Det är verkligen förtroendeingivande att fått bistå i så många affärer.

Din åsikt är viktig för oss! När din bostadsaffär är klar hoppas jag du vill ta ett par minuter och bedöma vårt samarbete så andra Tyresöbor kan få ta del av din uppfattning. För mig är det viktigt att er upplevelse blir en trevlig erfarenhet så ni blir så pass nöjda att ni vill rekommendera mig till vänner och bekanta.

Jag har många kundrekommendationer och omdömen att överlämna.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Ankie Björk, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Ankie Björk samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Ankie säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag är väldigt engagerad och tillgänglig. Med stort kontaktnät, alltid koll på presumtiva köpare för din bostad tillsammans med min långa erfarenhet och förhandlingsstyrka löser jag så du får en riktigt bra bostadsaffär. Min bakgrund som kommunikatör och strateg blir en bra mix i syfte att uppnå maximal träffyta i den enkelriktade kommunikationen.

Eftersom jag arbetat i över 20 år har jag mött många dalar och toppar och van att forma tjänsten efter rådande marknad. Med mig får du bostaden såld.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi börjar alltid med vår unika tjänst Försprång. Där stämmer vi av vårt eget köparunderlag mot din bostads attribut och prisförväntan. Kommunikationen skräddarsys efter uppdragets förutsättningar och säljarens förväntningar. Förutom vår egen välbesökta hemsida, www.lansfast.se har vi attraktiva och välbesökta plattformar att nå rätt målgrupp för den aktuella bostaden.

Rekommendationer (1)

Ankie har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Ankie som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Ankie Björk

Ankie jobbar som mäklare i Tyresö.

Objekttyper

Ankie förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Ankie erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Ankie

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Ankie

Ankie Björk är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling TyresöVårflodsgatan 25, 135 40 TyresöBrev tyreso@lansfast.seTelefon 08 - 128 602 40
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare