Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Ankie Björk, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö

Ankie
Björk
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg

Om Ankie Björk

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ankie?

Att förmedla hem åt våra kunder är min stora passion. Jag ser varje enskilt uppdrags unika möjligheter och har förmågan att anpassa bostaden mot rätt kundgrupp och marknadsför bostadens förutsättningar så slutpriset sticker ut. Jag lämnar inget åt slumpen och lägger fokus på din försäljning så du blir riktigt nöjd och framförallt – får bäst betalt och en trygg affär.

Med branschens starkaste varumärken och en mäklarkedja som följer marknadens krav på utveckling och synlighet i ryggen - kan vi skapa framgångsrika bostadsaffärer som avspeglar sig både i nöjda kunder och i slutpriset.

Hos oss på Länsförsäkringar fastighetsförmedling är vi utnämnda, enligt svensk kvalitetsindex, som mäklaren med nöjdast bostadskunder i hela branschen. Till skillnad mot andra mäklare frågar vi alla som möter oss hur de uppfattar oss som mäklare. Visningsgäster, värderingsuppdrag, köpare och säljare. Vi är ständigt på tå och måna om att vara den mest uppskattade mäklaren samtidigt som vi är den mest expansiva och snabbast växande mäklarkedjan. Min och mina 1000 kollegors arbetsglädje avspeglar sig både i slutpriset för din bostad såväl som hos nöjda kunder. Med vassa erbjudanden, trygga tilläggstjänster som LD+ t.ex. och attraktiva bolåneerbjudanden hos vår bank, skapar vi dessa förutsättningar.

Jag har världens bästa jobb! Alla de tusentals uppdrag jag fått nöjet att genomföra under åren är ett privilegium. Det är verkligen förtroendeingivande att fått bistå i så många affärer.

Din åsikt är viktig för oss! När din bostadsaffär är klar hoppas jag du vill ta ett par minuter och bedöma vårt samarbete så andra Tyresöbor kan få ta del av din uppfattning. För mig är det viktigt att er upplevelse blir en trevlig erfarenhet så ni blir så pass nöjda att ni vill rekommendera mig till vänner och bekanta.

Jag har många kundrekommendationer och omdömen att överlämna.

Vad skiljer Ankie Björk från andra mäklare?

Jag är väldigt engagerad och tillgänglig. Med stort kontaktnät, alltid koll på presumtiva köpare för din bostad tillsammans med min långa erfarenhet och förhandlingsstyrka löser jag så du får en riktigt bra bostadsaffär. Min bakgrund som kommunikatör och strateg blir en bra mix i syfte att uppnå maximal träffyta i den enkelriktade kommunikationen.

Eftersom jag arbetat i över 20 år har jag mött många dalar och toppar och van att forma tjänsten efter rådande marknad. Med mig får du bostaden såld.

Hur marknadsför Ankie sina bostadsförsäljningar?

Vi börjar alltid med vår unika tjänst Försprång. Där stämmer vi av vårt eget köparunderlag mot din bostads attribut och prisförväntan. Kommunikationen skräddarsys efter uppdragets förutsättningar och säljarens förväntningar. Förutom vår egen välbesökta hemsida, www.lansfast.se har vi attraktiva och välbesökta plattformar att nå rätt målgrupp för den aktuella bostaden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2023-01-09.

Ankie säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Ankie erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Ankie Björk
är mäklare på

Är du Ankie Björk?
Logga in och redigera din presentation här.