Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Dessutom består vi av ett gäng som trivs i området, har vi köpare som är nya i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra. Vi lägger även stort fokus i hur vi hanterar t.ex. visning och budgivning. Där kan vi nästan garantera att vi skiljer oss gentemot övriga mäklare i området. Som om det inte vore nog är vi väldigt breda i vår marknadsföring. Givetvis hamnar ditt boende på Hemnet, men varför nöja sig där? Kan vi dra nytta av sociala medier för att hitta dom där spekulanterna som inte är på Hemnet varje dag? Självklart tycker vi, och förklarar det gärna närmare vid ett möte.

Välkommen till din lokala mäklare i Mölndal!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Mölndal
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Linn Asplund mäklare
Linn Asplund

Sedan 2014 har jag arbetat i Mölndal med förmedling av bostadsrätter. Mina ledord är noggrannhet, trygghet och kunskap. Jag är stolt över att få arbeta för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling då vi...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Linn Asplund
Andreas Wagiström mäklare
Andreas Wagiström

En engagerad fastighetsmäklare som lägger stor vikt vid att både säljare och köpare skall vara 110% nöjda. Jobbar inom Mölndals och Härryda kommun för att kunna dra nytta av samtliga spekulanter som...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Andreas Wagiström
Elias Boström mäklare
Elias Boström

Jag tror på att skapa trygga affärer då ett bostadsköp oftast är en av de största affärerna man gör i livet. Människor i min omgivning definierar mig som en lyhörd personkännare som strävar efter bästa resultat. För att processen skall kännas trygg är det viktigt för mig att vara kunnig och hålla en god kommunikation.

Mäklare Elias Boström
Lisen Hammar mäklare
Lisen Hammar

Jag brinner för mitt yrke och bryr mig genuint om att både säljare och köpare ska vara nöjda. Mina kunder beskriver mig som en mäklare som gör det där lilla extra. Efter flera år som fastighetsmäklare känner jag mig trygg i min yrkesroll och har också en gedigen kunskap. Jag är stolt över att få arbeta för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling då vi står för trygghet i livets största affär.

Mäklare Lisen Hammar
Johanna Larsson mäklare
Johanna Larsson

Min målsättning är att alltid överträffa dina förväntningar och att du ska vara så nöjd med min prestation att du vill rekommendera mig till dina nära och kära.

Mäklare Johanna Larsson
Mäklarbild saknas
Moa Metsma

Moa Metsma är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Mölndal, Kållered och Lindome.

Mäklare Moa Metsma

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Mölndal.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
Frölundagatan 35d
43144 Mölndal

molndal@lansfast.se

031-878887

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.