Lina Hultgren, Mäklare på SkandiaMäklarna Linköping

Lina Hultgren Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Lina Hultgren, Mäklare på SkandiaMäklarna Linköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lina?

Jag vill att du som säljare ska bli riktigt nöjd med din försäljning. Jag kommer göra allt för att du som säljare ska få högsta möjliga slutpris för din bostad samtidigt som det ska vara en enkel, trygg och smidig försäljning för din del.

Vad skiljer Lina från andra mäklare?

Jag lovar dig ett stort engagemang! Jag lägger ner mycket tid på varje enskild bostadsaffär. En lyckad bostadsaffär bygger på personligt engagemang, noggrannhet och målmedvetenhet, vilket gör ditt val av mäklare oerhört viktigt. För mig är det viktigt med ett bra samarbete med mina kunder på ett professionellt sätt där jag lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som mäklare i Linköping sedan 2010 känner jag till alla områden och vet vad säljare och köpare vill ha. Jag känner till caféer, promenadstråk och matbutiker mm, Bostadsmarknaden i Linköping är balanserad och efterfrågan på bostäder är fortfarande stor.

Hur marknadsför Lina sina bostadsförsäljningar?

- Annonsering på Hemnet
- Annonsering på vår hemsida
- Annonsering på sociala medier, så som Facebook och Instagram
- Digital bostadsannonsering på 150+ sajter t ex Expressen, Aftonbladet, Corren, mm. Bostaden kommer synas som banner på ett flertal av dessa sidor, vilket ger fler spekulanter till just Er bostad. Framförallt är det rätt spekulanter som har matchats med de som tidigare kollat på liknande bostäder.
- Matchning mot SkandiaMäklarnas breda spekulantregister
- Objektsbeskrivning/bostadsbeskrivning till alla som kommer på visning. Beskrivningen innehåller information om bostaden och bilder tagna med proffsfotograf.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-02.

LINA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
LINA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Lina Hultgren har 11 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lina

LINA JOBBAR PÅ

Är du Lina Hultgren?
Logga in och redigera din presentation här.