Liwe Estate

Liwe Estate

5 av 5 i betyg
Liwe Estate

Vi är sedan 1982 verksamma som fastighetsmäklare i Östergötland. Nu finns vår kompletta mäklarkompetens under nytt varumärke. Med ett nytt varumärke vill vi stärka ambitionen att vara det självklara valet vid hjälp av förmedling av alla kommersiella fastighetstransaktioner. Vi erbjuder en omfattande lokalförmedlingstjänst samt förmedling av privatbostäder där vi har kvalitativa produkter för att skapa bästa förutsättning för en framgångsrik förmedling.

LIWE Estate drivs av Matilda Lidén och Johan Westergren. Matilda Lidén är registrerad fastighetsmäklare sedan 2012 och har drivit eget företag sedan 2009. Johan Westergren är verksam som fastighetsmäklare sedan 1982 och har från 2013 specialiserat sig på kommersiella transaktioner.

Liwe Estate
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Micka Hagve mäklare
Micka Hagve

Jag har många nöjda kunder som lyfter fram mitt fokuserade engagemang, min tillgänglighet och återkoppling. En bra kommunikation mellan berörda parter leder till ett bra slutpris och till en trygg försäljnings process. Mitt mål är alltid att överträffa era förväntningar och vara personlig och flexibel med min service. Att jobba med lantliga lägen ligger mig varmt om hjärtat! Referens från...

Mäklare Micka Hagve
Matilda Lidén mäklare
Matilda Lidén

Matilda Lidén är mäklare på Liwe Estate och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Linköping.

Mäklare Matilda Lidén
Mäklarbild saknas
Johan Westergren

Johan Westergren är mäklare på Liwe Estate och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kinda, Linköping, Motala och Åtvidaberg.

Mäklare Johan Westergren

Liwe Estate
Storgatan 30
58223 Linköping

info@liweestate.se

010-1516360

www.liweestate.se

Är du kontorschef på Liwe Estate?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis