Josephs Medford, Mäklare på Notar Västerås

Josephs Medford Mäklare på Notar

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Josephs Medford, Mäklare på Notar Västerås
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Josephs?

Jag är en mäklare som arbetar med stor passion och har målet att få ett så bra försäljningspris som möjligt samt att överträffa kundernas förväntningar

Vad skiljer Josephs från andra mäklare?

Genom flera års erfarenhet av branschen i Stockholms innerstad har jag en god service, hög tillgänglighet och till följd därav levererar jag ett gott resultat. Kontakta mig för en strategi som är anpassad för Dig till att maximera slutpriset.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Min goda lokalkännedom bottnar i att jag är född och uppvuxen i Västerås. Lås oss träffas på ett möte så går vi igenom rådande marknadsläge eftersom det ständigt förändras.

Hur marknadsför Josephs sina bostadsförsäljningar?

Främst digitalt på de traditionella marknadsplatserna. Vi marknadsför alltid din bostad via sociala medier via vårt mediepaket som komplement till vår traditionella annonsering. Vi anpassar alla annonser till rätt målgrupp. Lås oss träffas på ett möte så går vi igenom en strategi som är anpassad för Dig till att maximera slutpriset.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-01-21.

Josephs Medford har 18 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Josephs till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Josephs

JOSEPHS JOBBAR PÅ

Är du Josephs Medford?
Logga in och redigera din presentation här.